Η φίλη με το ίδιο γούστο που ερχόταν πάντα δεύτερη

Η φίλη με το ίδιο γούστο που ερχόταν πάντα δεύτερη

Όταν δυο κορίτσια έχουν το ίδιο ακριβώς γούστο στους άνδρες.

 

Την πρώτη φορά είχε πλάκα και το καφρίσαμε. Τη δεύτερη εκνευρίστηκα, την τρίτη απλά σταματήσαμε να κάνουμε παρέα.

Και για να σας εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ, είχα μια πολύ καλή φιλενάδα που μοιραζόμασταν όλα μας τα μυστικά, ακόμη και τα πιο βρώμικα. Ήξερε, δηλαδή, και ήξερα κάθε πότε κάναμε σεξ, ποιον γνωρίζαμε, πότε έκανα one night stand κ.ο.κ. Το καλοκαίρι, λοιπόν, μου εξομολογήθηκε πως έκανε σεξ με ένα πρώην φλερτ μου. Δεν με ενόχλησε. Ήταν ιστορία που είχε τελειώσει καιρό για εμένα. Ίσα ίσα το διασκεδάσαμε με την κουβέντα, το καφρίσαμε, γελάσαμε με την ψυχή μας.

Μόνο που το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και δύο μήνες μετά, όταν μου εξομολογήθηκε πως κοιμήθηκε με μια πρώην σχέση μου λίγο αφότου εγώ είχα χωρίσει. Αυτή τη φορά δεν γελάσαμε και η ενόχλησή μου ήταν έντονη και εύκολα αντιληπτή. «Κατάλαβε το λάθος της» σκέφτηκε «και δεν θα το επαναλάβει».

Έλα, όμως, που δεν έβαλε μυαλό. Το ξανάκανε και μάλιστα δεν μου το είπε, αλλά το ανακάλυψα μέσω του διαδικτυακού ρουφιάνου που ακούει στο όνομα facebook. Όταν την ρώτησα τι συμβαίνει δεν μου αρνήθηκε τίποτα και μάλιστα υποστήριξε πως δεν μου το είπε γιατί ήξερε πως θα εκνευριστώ. Κάπου εκεί η ανοχή μου τελείωσε και η φιλία μας τερμάτισε. Πλέον μπορούσε να έχει όποιον θέλει αλλά μακριά μου.

Άννη, ετών 27