Στις τουαλέτες της εταιρίας

Στις τουαλέτες της εταιρίας

Όταν το πάθος στις τουαλέτες μιας εταιρίας χτυπάει κόκκινο.

Όταν «πρωτοβρέθηκα» μαζί του ήξερα πως έχει σχέση και μάλιστα πολύχρονη. Δεν με πείραζε. Ήμουν αρκετά συνειδητοποιημένη για το που βάδιζα και είχα «δουλέψει» με τον εαυτό μου για να μην πληγωθώ.

Βέβαια, δεν κάναμε πολλές φορές σεξ και είχαμε καταλήξει να είμαστε πολύ καλά φιλαράκια που απλά φλέρταραν χαριτωμένα συνεχώς. Τα 'φερε, όμως, η τύχη ή μάλλον η μοίρα να δουλέψουμε μαζί. Η εταιρία μου μου ανέθεσε ένα εξωτερικό project με εκείνη που δούλευε εκείνος. Κάθε, λοιπόν, δυο εβδομάδες βρισκόμασταν η ομάδα μου με την ομάδα του στο meeting room του ομίλου που δούλευε, όπου συνεδριάζαμε για τη δουλειά που μας είχε ανατεθεί.

Ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά και περνούσαμε μια χαρά (όσο γίνεται όταν δουλεύεις), εμένα στο μυαλό μου άρχισε να φουντώνει η ιδέα πως θέλω να κάνω σεξ μαζί του στην τουαλέτα της εταιρίας του. Σε κάθε meeting ήμουν όλο και πιο φουντωμένη, ώσπου στο προτελευταίο λίγο πριν παραδώσουμε την τελική πρόταση, όταν κάναμε διάλειμμα τον ακολούθησα εκεί που μέχρι και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του.

Όταν μπήκα στην τουαλέτα πίσω του έμεινε να με κοιτάζει σαστισμένος. «Σε θέλω εδώ και τώρα» του ψιθύρισα και του κατέβασα το φερμουάρ. Το κάναμε μέσα σε λιγότερο νομίζω από 10 λεπτά και ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ευτυχώς λίγες ημέρες μετά η κοινή μας συνεργασία έληξε και έτσι δεν χρειάστηκε κανείς από τους δυο μας να νοιώσει άβολα στο χώρο εργασίας μας. Τώρα ένα μήνα μετά συνεχίζουμε και κάνουμε παρέα ακολουθώντας το ίδιο βιολί του χαζοφλέρτ, συμπεριφερόμενοι σαν να μην τρέχει τίποτα.

Άννα, ετών 27