Καλοκαιρινό ειδύλλιο

Καλοκαιρινό ειδύλλιο

Hipster έρωτες μες στην καλοκαιρινή ραστώνη, «χτισμένοι» μέσα στα social media και «ψημένοι» στην καρδιά της Αθήνας.

 

Εκείνον τον γνωρίζω συνολικά πάνω από 4 χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που μου τον γνώρισαν μου άρεσε, όμως, ήμουν σίγουρη πως είναι gay, οπότε δεν ασχολήθηκα ποτέ περισσότερο μαζί του. Τον πετύχαινα συχνά πυκνά σε πάρτι και events και πάντα συνομιλούσαμε ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί.

Μέχρι πριν περίπου δυο μήνες, όταν με έκανε φίλη του στο facebook στέλνοντας μου μαζί και ένα χαριτωμένο μήνυμα. Πιάσαμε κουβέντα και ένα cyber flirt ξεκίνησε που να σας πως την αλήθεια πολύ απολάμβανα. Από τη μια ήμουν επιφυλακτική. «Λες να είναι str8 και να μην το έχω καταλάβει», σκεφτόμουν, «ή μήπως απλά θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο;». Ό,τι και να ήθελε εμένα εκείνος μου άρεσε και έτσι συνέχισα την ψιλή κουβέντα μαζί του στα social media με αποτέλεσμα να μιλάμε σχεδόν 24/7 για καμιά βδομάδα.

Ήρθε η ώρα να βγούμε. Και περάσαμε τέλεια. Ήταν σαν να έβγαινα με έναν καλό μου φίλο που ήξερα αρκετά (βλέπετε παιδιά του κέντρου και οι δύο έχουμε τις ίδιες αναφορές, την ίδια κουλτούρα, το ίδιο χιούμορ κ.ο.κ) και παράλληλα με εξίταρε σεξουαλικά. Του είπα για τις επιφυλάξεις μου, μου είπε πως του αρέσουν οι γυναίκες και καταλήξαμε να φιλιόμαστε σε ένα στενό πάνω από την Αιόλου, να περπατάμε στην Πλάκα χέρι χέρι και να κάνουμε σεξ σπίτι μου λίγες ώρες μετά.

Τώρα είμαστε μαζί, κανονίζουμε τις διακοπές μας (λίγο νωρίς για μαζί, αλλά ένα τριήμερο κακό δεν θα μας κάνει) στην Ελαφόνησο και περνάμε τα απογεύματά μας μετά τη δουλειά μαζί στην Αθήνα, ζώντας ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο στο φουλ.

Τ., ετών 28