Μου αρέσει ένα παιδί, αλλά όπως φαίνεται εγώ αρέσω στον κολλητό του. Τι να κάνω;

Μου αρέσει ένα παιδί, αλλά όπως φαίνεται εγώ αρέσω στον κολλητό του. Τι να κάνω;

O Dr Love απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
Θα ήθελα να σας μιλήσω για κάτι που με απασχολεί τελευταία. Μου αρέσει ένα παιδί με τον οποίο έχουμε μια κοινή παρέα και έχουμε βγει κάνα δυο φορές. Είναι ντροπαλός και δεν ξέρω πως να τον πλησιάσω και έτσι αφού κάνω παρέα με έναν φίλο του ήθελα να του πω να κάνει κάτι αυτός.
Μέχρι την στιγμή που άρχισα να νιώθω πως έχει αισθήματα για εμένα (ο κοινός φίλος μας). Όμως εγώ δεν νιώθω το ιδιο αφού αυτός έχει σχέση με την φίλη μου και δεν ξέρω τι να κάνω.
Πως να του δείξω πως δεν νιώθω έτσι; Τι να κάνω για το παιδί που μου αρέσει; Please help...

Η απάντηση του Dr Love

Αγαπητή φίλη,
Χαλάρωσε για αρχή. Και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημά σου. Και με μια κίνηση θα το έχεις λύσει όμορφα και ωραία. Τώρα αν θα γίνει κάτι με το παιδί που σου αρέσει, αυτό είναι άλλο θέμα.
Για αρχή, πες στον κοινό σας φίλο πως νιώθεις για το παιδί αυτό. Πες το κι ας μην κάνει κάτι. Απλά με αυτόν τον τρόπο θα του κόψεις τον αέρα και μάλιστα χωρίς να εκτεθείς. Είδες; Πάει το ένα πρόβλημα.
Όσο για το αγόρι που σου αρέσει, γιατί σκαλώνεις δεν ξέρω. Κοινή παρέα έχετε, που και που θα βγαίνετε όλοι μαζί, ε, πιάσε του την κουβέντα κανένα βράδυ. Γίνε λίγο θηλυκό. Κουνήσου που λέει και ο απλός κόσμος.
Δείξε ενδιαφέρον βρε παιδί μου και βλέπεις αντιδράσεις. Σου είπα, χαλαρή να είσαι.