Έχω ελεύθερη σχέση με ένα παιδί, αλλά μου αρέσει πολύ. Μήπως ήρθε η ώρα να το τελειώσω;

Έχω ελεύθερη σχέση με ένα παιδί, αλλά μου αρέσει πολύ. Μήπως ήρθε η ώρα να το τελειώσω;

Γεια σας,

Διαβάζω αρκετό καιρό τις απαντήσεις σας και είπα να ρωτήσω και εγώ κάτι για το θέμα που με αφορά άμεσα. Έχω ελεύθερη σχέση με έναν αλλά συνέχεια με μπερδεύει λέγοντας οτι είναι το αγόρι μου και τέτοια. Μια δείχνει να με θέλει βέβαια μόνο στο θέμα το ερωτικό. Και όταν μου στέλνει μήνυμα ειναι σαν να μην έχουμε τίποτα, απλά οτι είμαστε δυο καλά φιλαράκια. Γνωρίζω βέβαια ότι ελεύθερη σχέση είναι μόνο μια ξεπέτα αλλά δείχνε να ενδιαφέρεται λίγο για εμένα όμως δεν μου φτάνει μόνο αυτό!

Τον θέλω και με κάνει και μπερδεύομαι εκεί που λέω τέλος, μου στέλνει ενα μήνυμα και τρέχω. Έχει αρχίσει να μου αρέσει, πρέπει να φύγω; Άραγε θα νιώσει ποτέ κάτι όπως εγώ; Πείτε μου πως να το χειριστώ.

Αγαπητή φίλη,

Πριν πάμε στο θέμα σου να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Η ελεύθερη σχέση δεν είναι ξεπέτα - υπάρχουν ελεύθερες σχέσεις που κρατάνε πολύ καιρό. Ξεπέτα είναι το one night stand - για αυτό έχει και το one μπροστά!

Λοιπόν κοίτα να δεις. Καταλαβαίνω το μπέρδεμά σου, αλλά θεωρώ ότι ανήκει στην κατηγορία "ο τύπος είναι ερασιτέχνης". Αν δεν θέλεις να κάνεις σχέση δεν λες ποτέ ότι είσαι το αγόρι μιας κοπέλας. Αλλά μάλλον τα μπέρδεψε πάνω στο πάθος της στιγμής και ανοίγει το στοματάκι του και λέει ότι του έρθει. Βέβαια είναι γνωστό ότι τα αγοράκια την πατάνε εύκολα σε κάτι τέτοια. Όσο για τα μηνύματα τα χαλαρά, αυτά είναι λογικά. Άλλωστε ο "κανόνας" θελει να μην ανοίγεσαι πολύ σε μια ελεύθερη σχέση, ώστε να μείνει ελεύθερη για καιρό.
Τώρα αν πρέπει να την κάνεις ή όχι, αυτό το ξέρεις καλύτερα εσύ. Αν περνάς καλά, τότε γιατί να φύγεις; Αν πάλι βλέπεις ότι δεν μπορείς να αντισταθείς και έχεις αρχίσει να νιώθεις πράγματα, καλό είναι να του το πεις. Που ξέρεις, ίσως να νιώθει και αυτός και να θέλει να το παίξει μάγκας.