Μπορεί το κακό σεξ να βελτιωθεί;

Μπορεί το κακό σεξ να βελτιωθεί;

Όταν γνωρίζουμε κάποιον και δεν κάνει καλό σεξ πρέπει να το προσπαθήσουμε ή όχι;

Έχω αρκετές φορές κάνει σεξ με κάποια που μοιάζει η ιδανική περίπτωση «κοριτσιού για σχέση» χωρίς όμως να ξετρελαθώ. Ομοίως, πολλές φίλες μου έχουν κυνηγήσει τον «σωστό κύριο» για να καταλήξουν σε ένα άκρως απογοητευτικό κρεβάτι. Σκεπτόμενος, λοιπόν, όλα αυτά τα ατυχή περιστατικά μου γεννήθηκε το ερώτημα «μπορεί το κακό σεξ να βελτιωθεί;».

Εξαρτάται. Αν ο άλλος απλά δεν φιλά σωστά, δεν μπορεί να βρει τα σωστά σημεία, δεν έχει ρυθμό και γενικά δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα, τότε ίσως αξίζει μια ευκαιρία. Βλέπετε, αυτά μαθαίνονται εύκολα και μετά το άγχος των πρώτων συνευρέσεων μπορείτε να του διδάξετε ακριβώς τι και πως σας αρέσει. Αυτό που δεν διορθώνεται είναι η χημεία, Και η χημεία είναι το βασικό συστατικό για να υπάρξει πόθος και λαγνεία. Όμως και η χημεία δεν είναι πάντα η καλύτερη από την αρχή.

Όλα τελικά εξαρτώνται από την πνευματική σύνδεση. Αν δεν υπάρχει είναι δύσκολο να δημιουργηθεί. Αν δηλαδή κάποιος είναι πολυγαμικός και προσπαθήσει να λειτουργήσει σε μια μονογαμική σχέση δεν θα ικανοποιείται στο κρεβάτι και το σεξ που θα κάνει δεν θα τον καλύπτει. Αν κάποιος θέλει μια μακροχρόνια σχέση, το περιστασιακό σεξ δεν θα τον ολοκληρώσει και θα συνεχίσει να νιώθει άδειος. Τα πάντα για ένα καλό σεξ έχουν να κάνουν με τα «θέλω» του καθενός και το κατά πόσο έχει αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του με τις όποιες ιδιαιτερότητές της. Ένας ομοφυλόφιλος, για παράδειγμα, που ακόμη δεν έχει «πάει» με άλλον άντρα, ποτέ δε θα νιώσει ολοκληρωμένος και πνευματικά συνδεδεμένος κατά τη διάρκεια του σεξ με μια γυναίκα.