Πως θα τραβήξετε την προσοχή ενός άνδρα;

Πως θα τραβήξετε την προσοχή ενός άνδρα;

Μπορεί οι άντρες να σκεφτόμαστε συνεχώς το σεξ, όμως, εσείς μπορείτε να μας τραβήξετε το ενδιαφέρον και με άλλους τρόπους.

Έχω πολλές φίλες που συνεχώς αναρωτιούνται αν μπορούν να τραβήξουν την προσοχή ενός άνδρα μακριά από το σεξ και πως θα το καταφέρουν. Αν δηλαδή, μπορούν να κρατήσουν κοντά τους έναν άνδρα ασχέτως του σεξ. Λοιπόν, μετά από πολύ σκέψη και ξεψάχνισμα στο παρελθόν μου αποφάνθηκα πως από τη μια οι γυναίκες στο μυαλό ενός άνδρα είναι συνυφασμένες με το σεξ, όμως, από την άλλη υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να ιντριγκάρουν το ανδρικό μυαλό.

Πρώτα απ' όλα η αυτοπεποίθηση. Στο παρελθόν κάθε άνδρα υπάρχει ένας κατάλογος από γυναίκες που έμοιαζαν με άπορες ζητιάνες της αγάπης του, όμως, κανείς δε θέλει πλάι του μια γυναίκα που κρεμιέται από πάνω του. Άνδρες και γυναίκες ελκόμαστε από ανθρώπους που είναι ανεξάρτητοι. Αυτός ακριβώς ο τύπος ανθρώπου είναι που θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα μας.

Δεύτερον, η εμφάνιση. Υπάρχουν ντυσίματα και στάσεις σώματος που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το βλέμμα του καλού σας καρφωμένο επάνω σας. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να ντύνεστε σαν γύναια που κάνουν πιάτσα στη διπλανή γωνία. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μας ξενερώσετε. Μπορείτε να μη δείχνετε ίχνος δέρματος και απλά, για παράδειγμα, με μια αλογοουρά να τονίσετε τόσο πολύ το λαιμό σας που να μας κάνετε να σας λιγουρευόμαστε σαν παγωτό μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού.

Τέλος, αν συμμετέχετε στα πάθη μας και καταφέρετε να μας εμπνεύσετε θα μας κερδίσετε για πάντα. Τι εννοώ; Φυσικά όχι να αλλάξετε προσωπικότητα. Αν για παράδειγμα σιχαίνεστε το ποδόσφαιρο και προσπαθείτε να κάνετε πως σας αρέσει θα το καταλάβουμε αμέσως, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσουμε πως μας έχετε απόλυτη ανάγκη –για να κάνετε τέτοιες θυσίες- και να ξενερώσουμε. Όμως, σίγουρα θα έχουμε κοινά ενδιαφέροντα τα οποία μπορούμε να μοιραστούμε. Εγώ, για παράδειγμα, λατρεύω την μαγειρική. Αν η κοπέλα μου το καταλάβει και με βάλει στην κουζίνα μαζί της θα αναπτύξουμε τις δεξιότητες και κατά συνέπεια τις προσωπικότητές μας κοινά και παράλληλα και παραδόξως με κάποιο περίεργο τρόπο θα με κρατήσει κοντά της. Όσο για την έμπνευση που προανέφερα, αν εκφράζετε την άποψή σας, αυτόματα θα γίνετε μια πηγή έμπνευσης για εμάς, ένας άνθρωπος που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε.