Είναι ζηλιάρης και επιθετικός, έχει χτυπήσει άντρες που νομίζει πως με πλησιάζουν και απειλεί να με σκοτώσει αν τον αφήσω!

Είναι ζηλιάρης και επιθετικός, έχει χτυπήσει άντρες που νομίζει πως με πλησιάζουν και απειλεί να με σκοτώσει αν τον αφήσω!

Λέει πως θα με σκοτώσει αν τον χωρίσω

Αγαπητέ Dr. Love, καλησπέρα.

Είμαι 18 ζω στην Αθήνα κ είμαι φοιτήτρια. Εδώ και κάτι λιγότερο από 2 χρόνια έχω σχέση με τον Γ. 23 χρονών.Η σχέση αυτή άρχισε από βλακεία πιο πολύ γιατί εκείνη την περίοδο γενικά δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω...Στην αρχή περνούσαμε καλά, πηγαίναμε βόλτες κλπ..Μετά από λίγο καιρό χωρίσαμε για πρώτη φορά και έκανα σχέση μ έναν άλλον. Ο Γ. έμαθε ποιος ήταν και του κανόνισε ραντεβού σε ένα πάρκο όπου τον έδειρε και του είπε να μην με ξαναενοχλήσει. Όλα αυτά χωρίς εγώ να ξέρω τίποτα..

Τα ξαναβρήκαμε τέλος πάντων μετά από λίγο, εντω μεταξύ μου έλεγε συνέχεια για τον άλλον και τον έβλεπα να τρελλένεται..Απο τότε έχουν γίνει αρκετά δηλαδή έχει βαρέσει 4-5 άτομα που ΝΟΜΙΖΕ πως μου την έπεφταν..Γενικά λοιπόν από τότε δεν είναι πολύ καλά με τα νεύρα του του έχω πει αρκετές φορές να χωρίσουμε, μου λέει πάντα οκ στην αρχή κ μετά από μια-δυο μέρες με ψάχνει και μου κάνει σκηνές..

Λέει ότι είμαι μόνο δικιά του και ότι αν βρω άλλον θα με σκοτώσει και γενικά απειλεί..Επίσης είναι πολύ δύσκολο να τον αποφύγω γιατί μένουμε στην ίδια γειτονιά..Τι μπορώ να κάνω ή να του πω έτσι ώστε να τελειώσει το θέμα χωρίς μπλεξίματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Αγαπητή φίλη,

δεν έχω να σου πω πολλά, γιατί η συγκεκριμένη περίπτωση αγγίζει, ουσιαστικά, τα όρια των αρμοδιοτήτων της Αστυνομίας. Δεν αξίζεις, όπως και καμμία γυναίκα, έναν θρασύδειλο τραμπούκο στη ζωή σου.
Οι ψυχικά ασθενείς, γιατί την ψυχική ασθένεια περιγράφει η συμπεριφορά του, αντιμετωπίζονται με ειδική βοήθεια. Εσύ αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να μιλήσεις στην οικογένειά σου (εφ'όσον αισθάνεσαι να απειλείσαι) και αν, όταν του ζητήσεις να ζωρίσετε και να μη σε ξαναενοχλήσει, παρουσιάσει πάλι επιθετική συμπεριφορά, να τον καταγγείλεις επισήμως στην Αστυνομία.

Αν χρειαστεί, όσο και αν δεν μου αρέσει σαν πρόταση, άλλαξε περιοχή, χωρίς να αναφέρεις πουθενά που πρόκειται να μετακομίσεις.
Αλλά, επ'ουδενί, μην αφήνεις να υπάρχει στη ζωή σου ένας τέτοιος τιποτένιος "άντρας".


Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ