Της είπα ότι μου αρέσει, μου είπε ότι κι εγώ της αρέσω, αλλά... της αρέσει και κάποιος άλλος! Τι να κάνω;

Της είπα ότι μου αρέσει, μου είπε ότι κι εγώ της αρέσω, αλλά... της αρέσει και κάποιος άλλος! Τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θέμα.

Έχω γνωρίσει εδώ και καιρό μια κοπέλα και μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να της μιλήσω μιας και είχα κάποιες ενδείξεις ότι κάτι θέλει. Λοιπόν μιλήσαμε, της είπα ότι μου αρέσει και μου είπε και ότι για εκείνη ισχύει το ίδιο, αλλά της αρέσει και κάποιος άλλος.

Μετά την συζήτηση συνεχίσαμε να μιλάμε και συνέχισε να στέλνει μηνύματα μέσω Fb παρόλο που ήταν διακοπές.
Τι προτείνετε;


Φίλε μου,

Κοίτα να δεις, στην περίπτωση σου υπάρχουν διάφορες προτάσεις.

Για παράδειγμα αν ήμουν γυναίκα, θα σου μιλούσα τόσο ωραία και ρομαντικά και θα σου πρότεινα «πρέπει να παλέψεις για αυτήν, να της δείξεις ότι είσαι καλύτερος από τον άλλον και ότι εκείνη χάνει που δεν είναι μαζί σου. Άλλωστε τι θέλει μια γυναίκα; Έναν ρομαντικό άντρα να μπορεί να στηριχθεί πάνω του. Γίνε αυτός και δεν θα χάσεις» και άλλα τέτοια γλυκανάλατα. (Ok, μην πέσετε να με «φάτε» αμέσως, μια κουβέντα είπα)

Αλλά μάλλον η... γυναίκεια μου πλευρά κάηκε από τον αυγουστιάτικο ήλιο. Άρα θα σου πω τι προτείνω και θα σου πω και τι πιστεύω.

Προτείνω...
...να την γράψεις λιγάκι. Όχι πολύ σκληρά και σαν πόσο-άντρας-είμαι-δηλαδή. Απλά ξέρεις, μην απαντήσεις σε κάποιο μήνυμά της, καμιά φορά να είσαι λίγο πιο περίεργος και ψυχρός. Ουσιαστικά να της δείξεις ότι δεν θα είσαι εκεί μέχρι αυτή να πάρει μια απόφαση. Κι αν όντως της αρέσεις τόσο, εκείνη δεν θα σε αφήσει να φύγεις.
Στην τελική την έκανες την κίνησή σου, της έδειξες ότι σου αρέσει, πρέπει να είσαι ok με τον εαυτό σου. Εύγε, αλλά μην γίνεις και... παιχνιδάκι της. Κρίμα είναι.

Πιστεύω...
...ότι πρέπει να την γράψεις μία και καλή και να πας για την επόμενη. Αν κάποια (αυτό ισχύει και για τους άντρες) που της λες ότι σου αρέσει, σου λέει και εγώ, αλλά μου αρέσει το ίδιο και ένας άλλος, τότε ένα στόχο έχει: να τους έχει και τους δύο για πάρτη της. Όχι απαραίτητα σε σχέση, αλλά ξέροντας ότι είναι εκεί και λιώνουν για χάρη της. Να νιώθει καλά και πόσο γκομενάκι είναι (επαναλαμβάνω αυτό ισχύει και για ψωνισμένα αγοράκια).

Ε, όχι φίλε μου. Μερικές φορές πρέπει να είσαι εγωιστής. Όχι πάντα, αλλά στις κατάλληλες στιγμές.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ