Xωρίσαμε, τον ήθελα πίσω, μου είπε όχι και τώρα βρισκόμαστε μόνο για σεξ. Που πάει αυτό;

Xωρίσαμε, τον ήθελα πίσω, μου είπε όχι και τώρα βρισκόμαστε μόνο για σεξ. Που πάει αυτό;

Καλησπέρα Dr Love...

Πήρα το θάρρος να σου γράψω για μια κατάσταση που με απασχολεί και θέλω τη συμβουλή σου.... γιατί μόνη μου μάλλον μαντάρα τα κάνω!!
Είμαι η Ο. 32 χρονών, δικηγόρος και είχα σχέση για 1 χρόνο με τον Γ. που είναι 33, επίσης δικηγόρος, και η οποία ήταν πολύ καλή. Όταν χωρίσαμε, μετά από καβγα, κάναμε κάποιες μέρες να μιλήσουμε, βρεθήκαμε για να ανταλλάξουμε κάποια πράγματα, ήμασταν και οι 2 θυμωμένοι ακόμα και θέλαμε να μείνουμε μόνοι μας. Μετα από 1 μήνα ξαναβρεθηκαμε να τα πούμε, εγώ του είπα οτι τον θελω πίσω αλλά αυτός μου είπε οτι ενώ του έλειπαν πολλά πράγματα από μας δε θέλει να τα ξαναβρουμε και του είπα οκ.... Αποφασίσαμε να κρατήσουμε μια καλή σχέση γιατί είχαμε κοινούς φίλους που δε θέλαμε να τους βάλουμε να διαλέξουν...
2 βδομάδες μετά πέρασα από το σπιτι του να πάρω ένα εγγραφο (είχαν συνεργαστεί τα γραφεία που δουλεύουμε σε μια υπόθεση), ήπιαμε ένα ποτό και μου την έπεσε...ενώ εγώ στην αρχή αρνήθηκα λέγοντας του οτι αυτα τελείωσαν μεταξύ μας και δεν είναι εύκολο για μένα... αυτός δεν μπορούσε να πάρει τα χερια του από πανω μου και... τελικά ενέδωσα! Το σεξ ήταν καταπληκτικό, αυτός μέσα στη γλύκα, μου πρότεινε να κοιμηθώ εκεί, αλλά εγώ δικαιολογήθηκα λέγοντας οτι είχα δικαστήριο πολύ πρωι. Δε συζητήσαμε κάτι άλλο, πέρασαν 10 μέρες χωρίς καμία επικοινωνία και μετά μου έστειλε μήνυμα να δει τι κάνω και προσφέρθηκε να με βοηθήσει με μια επαγγελματική μου υπόθεση. Του είπα να έρθει από το σπιτι (για την υπόθεση), ήρθε, και μετά τη δουλειά, ενώ πριν έλεγε οτι έπρεπε να φύγει γιατί είχε πολύ πρωινό ξύπνημα τελικά ...πάλι καταλήξαμε στο κρεβάτι! Εμεινε και κοιμηθήκαμε μαζί, την άλλη μέρα κι ενώ "βιαζόταν" ήπιαμε καφέ και ...ξαναβρεθηκαμε στο κρεβάτι! Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα για το τι σημαίνει αυτό, εγω τον θέλω πισω, όποτε βρισκόμαστε ειναι όπως όταν ήμασταν ζευγάρι, πολύ τρυφερότητα, πειράγματα, γέλια... όποτε του αναφέρω οτι θα είμαι κοντά στο σπίτι του για δουλειά μου λέει να περάσω για καφέ... δεν έχω περάσει ακόμα γιατί δεν ξερω που οδηγεί όλο αυτό.
Δεν ξέρω αν πρέπει να το αφησω να εξελιχθεί κι άλλο έτσι (να βρισκόμαστε με "αφορμές" και να περνάμε όμορφα βράδiα μαζί), δεν πιστεύω οτι το βλέπει εντελώς κυνικά (απλώς δηλαδή σεξ με την πρωήν μέχρι να βρεθεί η επόμενη) γιατί ξέρω οτι με νοιάζεται και του είχα πει οτι είναι δύσκολο για μένα (την πρώτη φορά που είχε κάνει κινηση). Μέσω των κοινών φίλων ξέρω οτι έχει πέσει με τα μουτρα στη δουλειά και φοβάμαι μην αντιδρασει αρνητικά λόγω της πιεσης... Από την άλλη φοβάμαι μη με θεωρήσει δεδομένη... Τι νομίζεις οτι πρέπει να κάνω Dr Love;


Αγαπητή φίλη,

Λογικό είναι να είσαι προβληματισμένη και να μην ξέρεις τι να κάνεις και που θα οδηγήσει όλο αυτό. Για αυτό θα σου μιλήσω ειλικρινά, όπως κάνετε εσείς οι δικηγόροι - καλό το αστειάκι μου ε; Όχι, όντως θα σου μιλήσω ειλικρινά, έστω κι αν δεν σου αρέσει και ιδιαίτερα η απάντησή μου.

Κοίτα να δεις ποια είναι η γνώμη μου: δεν πιστεύω ότι κάνει σεξ μαζί σου μέχρι να βρει την επόμενη. Αλλά και δεν νομίζω ότι έχει σκοπό να αρχίσει μια σχέση πάλι μαζί σου. Άλλωστε στο ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει. Όμως σου είπε και κάτι σημαντικό: ότι του λείπουν κάποια πράγματα από εσάς. Μάντεψε ποιο είναι το ένα από αυτά: το σεξ.

Σε μπέρδεψα; Λοιπόν να στο ξεκαθαρίσω. Έχω την αίσθηση ότι μετά τον χωρισμό έβαλε κάτω τα πράγματα και σκέφτηκε τι του άρεσε στη σχέση σας και τι όχι. Ένα από τα πράγματα που του άρεσαν μάλλον ήταν το σεξ, το να μιλάτε για τις δουλειές σας, το να κοιμάστε μαζί το βράδυ. Ίσως, δεν ξέρω.
Άρα, μάλλον προσπαθεί να έχει αυτά, χωρίς την ταμπέλα της σχέσης από πάνω του. Δηλαδή κάνετε σεξ και πίνετε καφέ το πρωί μαζί, αλλά μπορεί να κάνει να επικοινωνήσει και 1 εβδομάδα, γιατί πολύ απλά δεν έχετε σχέση. Αυτό πιστεύω εγώ.

Τι κάνεις εσύ τώρα είναι το θέμα. Νομίζω πως αν του πεις «που πάει όλο αυτό» κτλ κτλ, μάλλον θα τελειώσει σύντομα. Σε κανέναν δεν αρέσει η πίεση. Αν συνεχίσεις, μάλλον θα γίνεις η δεδομένη καβάτζα του. Και αυτό δεν νομίζω να σου αρέσει. Άρα, αν τον θέλεις τόσο, άρχισε τα mind games. Πες του και ένα «όχι» ένα βράδυ, να δεις πως θα αντιδράσει. Ίσως και αυτός να μην ξέρει τι θέλει και μια έμμεση πίεση να είναι καλύτερη από μια άμεση.
Σας ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ