Μου αρέσει, της αρέσω, αλλά έχει κόλλημα με τον πρώην της. Τι κάνω; Έχω μπερδευτεί

Μου αρέσει, της αρέσω, αλλά έχει κόλλημα με τον πρώην της. Τι κάνω; Έχω μπερδευτεί

Γεια σας,

Είμαι μπερδεμένος, δεν ξέρω γιατί το κάνω τώρα αυτό, ειδικά σε αυτή την ηλικία... Αλλά πραγματικά θέλω μια απάντηση, κάτι. Γιατί από την ενδιαφερόμενη δεν πρόκειται να πάρω.
Πριν από ένα μηνά και κάτι γνώρισα μια κοπέλα, εγώ είμαι 39 αυτή 34, βγήκαμε, μιλήσαμε. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και με μηνύματα σχεδόν όλη τη μέρα... Το βράδυ μπαίναμε στο Skype και μιλούσαμε κι άλλο, έπαιρνε το πρωί όταν ξυπνούσε, έδειχνε ενδιαφέρον. Το ίδιο και εγώ, της το είχα πει άλλωστε ότι με ενδιαφέρει. Στις 15 Μαρτίου βγαίνουμε έξω για ποτάκι. Μιλήσαμε, γελάσαμε, όλα ήταν ωραία... Μου λέει να μην ξεχάσω τα γενέθλια της που είναι 1 Φεβρουαρίου, άρχισα να της πιάνω το χέρι, το μπράτσο, ήταν θετική σε όλο αυτό ανταποκρίθηκε. Όταν φεύγουμε την πιάνω και την φιλώ. Ανταποκρίνεται. Πάει να πάρει ταξί, την ξανά φιλάω. Μου λέει τι θα κάνω εγώ μαζί σου; Την βάζω στο ταξί και λέμε θα μιλήσουμε.
Πράγματι την Κυριακή μιλάμε. Όλα καλά. Την δευτέρα μου στέλνει ένα μήνυμα το απόγευμα που λέει ότι δεν φταίω εγώ, ότι αυτή είναι κολλημένη, ότι είναι άλλου, ότι είμαι πολύ καλό παΐδι και να μην θυμώσω. Της λέω ότι δεν θύμωσα αλλά στεναχωρήθηκα, γιατί στα αλήθεια νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι καλό. την Τέταρτη μιλάμε στο Skype την ρωτώ άμα πέρασε καλά το Σάββατο, μου λέει ναι, της λέω έκανα κάτι που σε πείραξε; Μου λέει όχι, έκανα κάτι που να σε ενόχλησε που να ένιωσες άσχημα ή να πιέστηκες, μου λέει όχι θα στο έλεγα, τότε γιατί μου έστειλες αυτό το μήνυμα την Δευτέρα την ρωτώ; Σκέφτηκα τον πρώην μου λέει και έστειλα αυτό το μήνυμα. Άρα εγώ καταλαβαίνω ότι ήταν από παρόρμηση της στιγμής. Ή ήθελε να με ξεφορτωθεί;
Την Κυριακή πήγαμε θέατρο οι δυο μας περάσαμε καλά, μετά από μονή της μου λέει να πάμε για ποτό. Στην κουβέντα πάνω, μου λέει να πάμε σε ένα φίλο της που μένει σε άλλη πόλη, να πάω για καφέ στην δουλεία της. Πραγματικά είμαι μπερδεμένος. Τα μηνύματα που παίρνω είναι μπερδεμένα ή εγώ νομίζω ότι είναι; Ενδιαφέρεται ή όχι;
Ευχαριστώ.


Αγαπητέ φίλε,

Που πας και εσύ στα 39 σου και μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις; Τι είσαι, 20αρης, για να αντέχεις αυτά τα μπερδέματα; Και το ποτό μετά, αν όλα πάνε χάλια; Ok, πλάκα κάνω. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα πράγματα δεν σκάνε με βάση την ηλικία. Και ποιος δεν τα έχει περάσει στην τελική αυτά τα μπερδέματα.
Κοίτα να δεις πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα. Η κοπέλα λέει την αλήθεια, όσο μπερδεμένο κι αν είναι αυτό. Δηλαδή και της αρέσεις, αλλά και έχει το κόλλημα. Και όσο μπερδεμένος είσαι εσύ με αυτό, υποθέτω πως άλλο τόσο είναι και εκείνη.

Της αρέσεις, γιατί διαφορετικά δεν νομίζω να ξαναβγαίνατε μετά από εκείνο το μήνυμα. Ούτε να ήσασταν καλά. Φαίνεται ότι περνάει ωραία μαζί σου.
Είναι κολλημένη και αυτό έχει κάνει άνω-κάτω τη σκέψη της. Στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχει πάντα ο άλλος, που μερικές φορές έρχεται και στο... μπροστινό μέρος (του μυαλού της). Και σίγουρα σκέφτεται αν θα πρέπει να προσπαθήσει μαζί σου ή να δοκιμάσει και πάλι με τον πρώην της.

Τα πράγματα είναι μπερδεμένα, αλλά και... ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου.
Ας μιλήσουμε σαν άνδρες. Αν σου αρέσει και πιστεύεις ότι θα έχετε κάτι καλό, η συμβουλή μου είναι να τη διεκδικήσεις. Φαίνεται ότι της αρέσει η παρέα σου, τη φίλησες και δεν απομακρύνθηκε, άρα έχεις μια ευκαιρία.

Άρα, τι κάνουμε; Μα φυσικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Να νιώσουν ωραία (και μεταξύ μας τώρα και εμείς νιώθουμε ωραία τότε). Φλέρταρέ την, ανέμελα και ρομαντικά, κάν' την να νιώσει ξεχωριστή, η Mία. Ήρεμα και με ανωτερότητα.

Δεν σου λέω ότι 100% θα γίνει κάτι, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η κατηγορία «πρώην» είναι δυνατή, ύπουλη και έχει τις περισσότερες φορές κρυμμένους άσους στο μανίκι της.
Όμως πιστεύω ότι αξίζει η προσπάθεια.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ