Είμαστε μαζί 3,5 χρόνια, αλλά δεν θέλει να γνωρίσει τους γονείς μου. Τι να κάνω;

Είμαστε μαζί 3,5 χρόνια, αλλά δεν θέλει να γνωρίσει τους γονείς μου. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί, εγώ είμαι 21 και αυτός 28. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και πριν λίγο καιρό του πρότεινα να γνωρίσει τους γονείς μου.Του εξήγησα άπειρες φορές πως δεν είναι θέμα κάποιας επισημοποίησης απλά πιστεύω πως δεν είναι κακό μετά από τόσα χρόνια να γνωριστούν επιτέλους.
Αυτός όμως είναι τελείως αντίθετος πάνω σε αυτό και λέει πως δεν είναι έτοιμος, πως ντρέπεται και πως όταν αυτός θα θέλει θα κάνει αυτή την κίνηση.Έχουμε συζήτησή πολλές φορές για το μέλλον μας και για το αν θέλουμε να το πάμε πιο σοβαρά κάποια στιγμή και δεν είχε καμιά απολύτως αντίρρηση καθώς ήταν δική του ιδέα! Όμως με το θέμα της γνωριμίας με τους γονείς μου είναι τελείως αντίθετος δεν ακούει κουβέντα και απλά επιμένει πως δεν θέλει χωρίς κάποια σοβαρή δικαιολογία μου λέει πως είναι μια χαρά έτσι όπως είμαστε!
Τι να κάνω;


Αγαπητή φίλη,

Με ρωτάς τι να κάνεις ε; Η απάντηση είναι... τον Kινέζο. Δεν θέλει; Οκ, τότε. Τι σκας; Που είναι το τόσο σοβαρό θέμα που σε έχει προβληματίσει δηλαδή;

Και μάλλον επειδή δεν το καταλαβαίνεις έτσι όπως στο λέω, άκου να δεις πως λειτουργεί η κατάσταση στο ανδρικό μυαλό. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, όταν πέσει στο τραπέζι το θέμα «γνωριμία με τους γονείς της» αμέσως το μυαλό μας πάει σε επίσημες καταστάσεις. Και κατά 50% εκεί πάει και το μυαλό των γονιών. Εσύ μπορεί να επιμένεις ότι δεν είναι, αλλά δεν μπορείς να πάρεις όρκο και για τους γονείς σου. Άρα μεταξύ μας, αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (όπως γάμος κτλ) δεν είναι και απαραίτητο να γίνει αυτή η γνωριμία. Αν είναι τυχαίο δεν χάλασε και ο κόσμος, αλλά τώρα «έλα από το σπίτι για φαγητό με τους γονείς μου» δεν ακούγεται και ό,τι καλύτερο.

Και από την ώρα που λες ότι δεν είναι κάτι επίσημο γιατί τρελαίνεσαι; Και γιατί επιμένεις; Όταν εκείνος θα νιώσει έτοιμος θα στο πει από μόνος του.
Δεν σου λέω ότι αυτή η ανδρική αντίδραση είναι κάτι φυσιολογικό. Αλλά ούτε η δικιά σου επιμονή είναι.
Άρα, για να επιστρέψω στην ερώτηση του τι να κάνεις, η απάντηση παραμένει η ίδια: τον Κινέζο!

ΥΓ.: Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η γνωριμία ενός αγοριού με τους γονείς της κοπέλας σίγουρα δεν είναι κάτι κακό. Όπως και ότι δεν είναι απαραίτητα κάτι... καλό!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ