Μου άρεσε αλλά αδιαφορούσε για μένα. Όμως ακόμα τον σκέφτομαι. Τι να κάνω;

Μου άρεσε αλλά αδιαφορούσε για μένα. Όμως ακόμα τον σκέφτομαι. Τι να κάνω;

Καλησπέρα!

Μου αρέσει ένα παιδί, αρχικά αυτός με πλησίασε μου είπε ότι του αρέσω, περνούσαμε πολύ καλά. Στην πορεία όμως άρχισε να απομακρύνεται κ εγώ κόλλησα μαζί του. Όταν κατάλαβα ότι δεν οφελεί να ασχολούμαι άρχισα κι εγώ να απομακρύνομαι. Κάθε φορά όμως που πήγαινα να ξεκόψω μου έκανε παράπονα ότι τον γράφω και ότι χάθηκα και έτσι νόμιζα ότι με θέλει ακόμα. Όμως πάλι εισέπραττα αδιαφορία. Και ξανά παράπονα ότι τον γράφω.
Αυτό κράτησε αρκετούς μήνες. Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κατάσταση. Είπα να μην ξανασχοληθώ αλλά στις πιέσεις του να βρεθούμε και γιατί χάθηκα από την παρέα του απάντησα ότι ακόμα νιώθω αισθήματα γι΄αυτόν και καλύτερα να μείνουμε ένα διάστημα χωριστά και μου είπε ότι θα στεναχωρηθεί αλλά αφού αυτό θέλω...
Δεν ξέρω αν έκανα καλά που τα είπα, αν του έδωσα την επιβεβαίωση που ήθελε, ίσως καλύτερα να έπαιζα κι εγώ το παιχνίδι του και να μην το τελείωνα έτσι. Νιώθω ότι με χειρίστηκε όπως ήθελε. Ακόμα τον σκέφτομαι και νιώθω χάλια! Καμία συμβουλή;!!!

Αγαπητή φίλη,

Να ξέρεις ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πληγωθεί και νιώθουν χάλια όταν σκέφτονται έναν έρωτα που δεν πήγε όπως τον φαντάζονταν. Άρα, για να σε κάνω να νιώσεις λίγο καλύτερα, δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Και μάλλον θα σου ξανασυμβεί κάποια στιγμή στη ζωή σου - αν και δεν σου το εύχομαι.

Πιστεύω ότι καλά έκανες και το τελείωσες έτσι. Όχι δεν του έδωσες με αυτό τον τρόπο την επιβεβαίωση -του την είχες δώσει τόσες φορές που ξαναγύριζες όταν σου έλεγε ότι τον γράφεις. Ναι, το λάθος εκεί έγινε, που δεν κράτησες χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα πρέπει να ξεκόβεις. Καταρχήν επειδή αυτά τα πράγματα τα σταματάς μαχαίρι. Είναι καλύτερο για σένα και έτσι απότομα βοηθάς και τον εαυτό σου να το ξεπεράσει πιο γρήγορα.
Κατά δεύτερο, άντε σου λέω εγώ ότι έμενες και έπαιζες το παιχνίδι του. Τι θα κατάφερνες; Απλά θα πληγωνόσουν και άλλο.

Θέλεις μια συμβουλή; Κάθε φορά που πάει το μυαλό σου σε αυτόν να σκέφτεσαι όλη αυτή την αδιαφορία που σου είχε δείξει και ότι δεν σε αγαπούσε, απλά πέρναγε την ώρα του. Λιγότερη στεναχώρια με αυτή τη σκέψη, εγγυημένα.