Η ιστορία μας κρατά 2 χρόνια αλλά δεν ξέρω που πάει το όλο θέμα. Τι να κάνω;

Η ιστορία μας κρατά 2 χρόνια αλλά δεν ξέρω που πάει το όλο θέμα. Τι να κάνω;

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μου δώσετε μια συμβουλή για την δικιά μου ιστορία.
Το 2012 γνώρισα ένα παιδί που μου άρεσε πολύ. Ήμουν 24 και ήταν 27. Δούλευα σε ένα καφέ και ήταν πελάτης. Μιλούσαμε αλλα μετά πήγα σε άλλη δουλειά και χαθήκαμε. Βρεθήκαμε κανα δυο φορές στα πεταχτά, τα είπαμε, αλλά τίποτα παραπάνω. Μιλούσαμε και στο διαδίκτυο που και που. Μετά έφυγα μακρυά για δουλειά, βρεθήκαμε πέρυσι το καλοκαίρι, βγήκαμε κάποιες φορές και προχωρήσαμε. Περάσαμε όμορφα αλλά εγώ έπρεπε να ξαναφύγω για δουλειά. Πάλι μιλούσαμε στο διαδίκτυο κλπ. Βρεθήκαμε πάλι κάπου τα Χριστούγεννα και τώρα πάλι ξαναβρεθήκαμε. Είναι καλό παιδί, ήσυχος θα έλεγα, αλλά εγώ θα πρέπει να ξαναφύγω για δουλειά. Δεν θα μαι πολύ μακρυά αλλά θέλω να χω έναν άνθρωπο να με περιμένει, να μιλάμε, να ακούω έναν καλό λόγο. Αυτές τις μέρες που βρεθήκαμε ήθελε να προχωρήσουμε αλλά δεν τον άφησα. Βγήκαμε όμως και τις επόμενες μέρες και δεν το ξαναπήγε εκεί. Περιμένω να δω αν θα έρθει εκει που θα μένω. Πως να το χειριστώ όλο αυτό; Εγώ θέλω να δουλεψω μερικά χρόνια ακόμα και μετά να γυρλισω στην πόλη μου λόγω οικονομικών. Αυτός έχει σταθερή δουλειά εδώ, δουλεύει πολύ, δεν είναι άνθρωπος του κλάμπ, του πολύ έξω
κ.λ.π.. Θέλω να μαι μαζί του και όχι να βρισκόμαστε μια στο τόσο μόνο για.. άλλα.. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά βαρέθηκα να κοιτάω μόνο τα επαγγελματικά μου. Τα οικονομικά μας είναι σε θέση να μας "βοηθάνε" σε θέματα μετακινήσεων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγαπητή φίλη,

Ναι, το γνωρίζω είναι δύσκολη η κατάσταση με την απόσταση. Και ακόμα πιο δύσκολη όταν δεν ξέρεις τι γίνεται σε μια σχέση. Είστε μαζί; Σε έχει μόνο ως καβάτζα; Μπερδεμένα πράγματα.
Ξέρεις πoιο είναι το καλό με τα μπερδεμένα πράγματα; Ότι μπορούν να λυθούν μέσα από μια συζήτηση. Όπως μου τα περιέγραψες, εσένα σου αρέσει αρκετά αυτός. Και από ότι κατάλαβα και σε αυτόν πρέπει να αρέσεις, προκειμένου εδώ και δύο χρόνια να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.

Άρα; Να σου κάνω μια ερώτηση: αυτά τα πράγματα που έγραψες, του τα έχεις πει και εκείνου; Ότι θέλεις κάτι περισσότερο από αυτό το «όποτε τύχει»;
Αν όχι, είναι και δικό σου λάθος ο χειρισμός της κατάστασης. Άλλωστε εσύ είσαι που φεύγεις κάθε τρεις και λίγο.

Άρα; Γνώμη μου είναι να του μιλήσεις ξεκάθαρα και ανάλογα τις απαντήσεις που θα πάρεις, βλέπεις πώς χειρίζεσαι το θέμα. Που ξέρεις; Μπορεί ο συγκεκριμένος να σε περιμένει τόσο καιρό για το πότε θα επιστρέψεις. Όπως σου είπα και πριν, δύο χρόνια είναι πολλά για να συνεχίζεται έτσι η κατάσταση. Άρα κάτι πρέπει να υπάρχει παραπάνω.