Τον χώρισα γιατί μου άρεσε ένας άλλος που μετά με παράτησε. Τώρα θέλω τον πρώτο πίσω.

Τον χώρισα γιατί μου άρεσε ένας άλλος που μετά με παράτησε. Τώρα θέλω τον πρώτο πίσω.

Γεια σας,

Είχα σχέση 3 χρόνια.Όλα ήταν καλά εκτός από κάποιες φορές που τσακωνομαστάν.Το Σάββατο του ζήτησα να χωρίσουμε επειδή με πιέζε λίγο. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε κάποιος άλλος. Και εγώ του αρεσα αλλά μετά από δύο μέρες μου είπε ότι θέλει την πρώην του.
Εγώ όμως μετάνιωσα που χωρισα με τον πρώην μου. Τον θέλω ακόμα και μου λείπει. Σήμερα τον πήρα για να του το πω και να τα ξαναβρούμε αλλά μου είπε ότι δεν νιώθει τίποτα για μένα. Να μην τον ενοχλήσω ξανά.
Τι να κάνω; Δεν μπορώ μακριά του.

Αγαπητή φίλη,

Είναι γνωστό ότι είμαι καλός άνθρωπος και δεν μιλάω απότομα, αλλά με εσένα θα κάνω μια μικρή εξαίρεση.
Όχι δεν σου λείπει ο πρώην σου, ούτε δεν αντέχεις μακριά του, ούτε το έχεις μετανιώσει. Απλά δεν αντέχεις να είσαι μόνη σου, δεν αντέχεις που σε έφτυσε ο άλλος, δεν αντέχεις που ξαφνικά τα έχασες όλα για μια βλακεία σου.

Και ξέρεις γιατί σου λέω ότι δεν το έχεις μετανιώσει; Επειδή αν τα είχες βρει με τον άλλον, δεν θα σε ενδιέφερε ο πρώην σου. Καλά έκανε και σου είπε να μην τον ενοχλήσεις ξανά και μεταξύ μας καλά να πάθεις που έμεινες μπουκάλα, επειδή ήθελες να τα έχεις όλα δικά σου με τον τρόπο που σου άρεσε. Και είναι γνωστό ότι σε αυτό τον κόσμο δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!
Τι να κάνεις; Να μάθεις να ζεις με τις συνέπειες των επιλογών σου. Μάθημα ζωής είναι αυτό.