Πριν από 2 χρόνια είχα σχέση με τον κολλητό μου. Χωρίσαμε, αλλά δεν τον έχω ξεπεράσει.

Πριν από 2 χρόνια είχα σχέση με τον κολλητό μου. Χωρίσαμε, αλλά δεν τον έχω ξεπεράσει.

Γεια σας,

Πριν από δυο χρονιά έκανα σχέση με τον επί 6 χρονιά κολλητό μου! Μας βγήκε πολύ αυθόρμητα το όλο θέμα, έλεγε πως ειναι ερωτευμένος μαζί μου και πως με αγαπάει! Είχαμε 5 μήνες σχέση άλλα από απόσταση γιατί σπούδαζει στο Λονδίνο.
Ένα πρωινό μου είχε στείλει ενα κατεβατό μήνυμα πως θέλει να χωρίσουμε λόγο απόσταση. Εμείς όμως από τότε μιλάμε καθημερινά σαν να μην συμβαίνει τίποτα, είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που θεωρεί οτι είμαι διπλά του και τον στηρίζω.
Σε αυτά τα δυο χρονιά εγώ έχω πονέσει αρκετά, έχω κλάψει και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα με κανέναν άλλον άνδρα - ούτε ακόμα μπορώ. Όλοι μου τον θυμίζουν. Όταν πήγα να φιλήσω καποιον στο πρόσωπο του παιδιού έβλεπα αυτόν και ειχα σοκαριστεί.....
Για να μην σας τα πολυλογώ ερχεται Ελλαδα σε 2 εβδομάδες! Πως θα μπω στην διαδικασία να κάνω παρέα μαζί του εφόσον δεν εχω ξεπεράσει τίποτα απο αυτά που ζήσαμε μαζί; Θέλω να του ανοίξω το θέμα που είχαμε αφήσει στην μέση (γιατι χωρίσαμε κλπ) αλλα φοβάμαι γιατί ξέρω την απάντηση που θα πάρω οτι είναι ολα θέμα απόστασης! Δεν μπορώ να συνεχίσω την ζωή μου όπως θελω με καποιον αλλον. Τον εχω πάντα στο μυαλό μου άλλα δεν παει άλλο, μου εφαγα 2 χρόνια απο την ζωη μου και είμαι μόλις 24 χρονών!
Σε παρακαλώ χρειάζομαι άμεσα συμβουλή!

Αγαπητή φίλη,

Μια και είμαστε σε mood συμβουλών, θα σου πω μια για αρχή - έστω κι αν είναι πολύ αργά πλέον. Δεν κάνεις ποτέ κάτι με τον κολλητό σου. Ποτέ. Είναι κανόνας. Δεν μπερδεύεις τα ερωτικά και τα φιλικά γιατί σπάνια βγαίνει σε καλό. Άλλο να κάνεις μια σχέση και το αγόρι σου στην πορεία να γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Διαφέρει αυτό. Όμως γιατί χαλάς μια καλή φιλία;
Και αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό και να το έχεις στο μυαλό σου για το μέλλον, πάμε στο θέμα σου.

Αφού δεν αντέχεις σε αυτή την κατάσταση, συμβουλή μου είναι να τον πιάσεις και να του μιλήσεις. Κι ας σου πει πάλι για την απόσταση. Αυτά τα πράγματα είναι καλύτερα να λέγονται από κοντά - μόνο έτσι μπορείς να τα εμπαιδώσεις μία και καλή.

Κι αν βλέπεις ότι δεν αντέχεις και μετά τη συζήτηση, λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα πρέπει να ξεκόψεις για ένα διάστημα και από την κολλητή σας παρέα.
Το βλέπεις ότι δεν προχωράς. Και όντως δεν γίνεται να συνεχίσεις έτσι.
Το ξέρω ότι δεν σου αρέσει αυτό, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ερωτικά και φιλικά μπερδεύονται. Κρίμα...