Μου αρέσει ένα παιδί από το γυμναστήριο και όποτε τον βλέπω τρέμω. Πώς θα τον πλησιάσω;

Μου αρέσει ένα παιδί από το γυμναστήριο και όποτε τον βλέπω τρέμω. Πώς θα τον πλησιάσω;

Γεια σας,

Πριν από ένα μήνα περίπου είπα με μια φίλη μου να αρχίσουμε γυμναστήριο. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά, περνούσαμε πολύ ωραία, βρήκαμε γνωστούς μας και γνωρίσαμε καινούργια άτομα. Ήταν τέλεια! Μια μέρα εκεί που έκανα ποδήλατο πρόσεξα απέναντι μου ένα αγόρι που έκανε διάδρομο. Δεν κατάλαβα ποτέ ήρθε ή πόση ώρα είχε που έκανε αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε! Με το που τον είδα έπαθα πλάκα!
Ήταν τόσο όμορφος! Μελαχρινός, μαυρισμένος, με υπέροχο σώμα και ακόμα πιο υπέροχο βλέμμα! Μπορεί να είναι και υπερβολή αυτό που λέω (γιατί εγώ ερωτεύομαι πολύ δύσκολα) αλλά ήταν κάτι σαν κεραυνοβόλος! Ξέρω τις ώρες που έρχεται στο γυμναστήριο (έχει σταθερό προγράμμα) και εγώ προσπαθώ να πηγαίνω τις ίδιες ώρες με αυτόν για να τον βλέπω! Και κάθε φορά που έρχεται χαμογελάνε μέχρι και τα αυτιά μου! Xθες ήρθε στον διπλανό διάδρομο και με το που στάθηκε δίπλα μου άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου! Νόμιζα οτι θα πέσω!
Και τώρα το θέμα μου! Πως θα του πιάσω την κουβέντα και θα τον κάνω να με προσέξει; Υπάρχουν όμως πολλά εμπόδια! Το βασικότερο, η διάφορα ηλικίας. Εγω είμαι 16 και αυτός πρέπει να είναι γύρω στα 26-28! Εγω έχω μερικά κιλάκια παραπάνω, και αυτός έχει σώμα ποδοσφαιριστή, εγώ είμαι πάρα πολύ ντροπαλή για να του μιλήσω, ασε που δεν ξέρω τι να του πω, ασε που τον έχω δει πολύ λίγες φορές (εννοώ οτι είναι νωρίς!) Και επίσης σιγά που θα προσέξει εμένα! Εκεί μέσα έχει κάτι κοπέλες, σωματάρες, κουκλάρες, και κόντα στην ηλικία του! Ασέ που μπορεί να έχει ήδη γκομενα! Γιατί χθες τον είδα όλη την ώρα να στέλνει μηνύματα με τον κινητό. Όλη την ώρα όμως! Μέχρι που σταματούσε τον διάδρομο για να κοιτάξει το κινητό του! Αλλά πρέπει να έχει καταλάβει οτι του αρέσω γιατί κάθε φορά που έρχεται, κλοτσάω την φίλη μου, τις κάνω νόημα να τον κοιτάξει, τον κοιτάω επίμονα, τραγουδάω και μιλάω δυνατά!
Τώρα αγαπητό μου queen για πες μου τι να κάνω ώστε να του κίνησω έστω και λίγο το ενδιαφέρον, και τι να πω για να του πιάσω την κουβέντα χωρίς να φανώ λυσσάρα ή να εκτεθώ; Γιατί όπως σου είπα δυστυχώς είμαι πολύ ντοπαλή!

Αγαπητή φίλη,

Δώσε μου μερικές λέξεις να πω αυτό που σκέφτηκα πρώτα διαβάζοντας το γράμμα σου και μετά πάμε στο θέμα σου. Στα 16 σου λες ότι «ερωτεύομαι πολύ δύσκολα»; Και από που το κρίνεις; Από τα χρόνια εμπειρίας σου; Ή από τις πόσες φορές ερωτεύτηκες ανάμεσα στα 15 μισό και 16; Παναγιά μου, μην κάνετε τέτοιες μεγάλες δηλώσεις, πριν καν μάθετε τι σημαίνει έρωτας. Να χαλαρώσουμε λίγο.

Και πάμε τώρα στο θέμα σου: αγαπητή φίλη, δεν φταίνε τα παραπάνω κιλάκια σου, ούτε ότι είσαι ντροπαλή, ούτε ότι έχει ωραίο σώμα και δεν σε κοιτάει. Απλά είσαι 16 ετών και αυτός δεν είναι - και καλά θα κάνει να μην σε κοιτάξει αν δεν θέλει να τον μπαγλαρώσουν ένα βράδυ. Απλά τα πράγματα.

Τι να κάνεις, ρωτάς; Πέρασε καλά στις διακοπές σου, ασχολήσου με τα μαθήματά σου από τον Σεπτέμβριο και γνώρισε κανέναν 17χρονο να ανακαλύψετε τον κόσμο του φλερτ. Κοινώς κάνε πράγματα που κάνουν σε αυτή την ηλικία και άσε τον 28χρονο στην ησυχία του.
Αυτά είχα να πω, το ξέρω ότι δεν σου κάνουν, αλλά έτσι είναι η ζωή και οι συμβουλές: σκληρές!

ΥΓ.: Btw για να ξέρεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τόσο ωραία σώματα. Συνήθως έχουν στραβά πόδια.