Νιώθω ότι η κολλητή μου την πέφτει στο αγόρι μου; Μήπως είμαι υπερβολική;

Νιώθω ότι η κολλητή μου την πέφτει στο αγόρι μου; Μήπως είμαι υπερβολική;

DR.LOVE καλησπέρα

Σου έχω ξαναγράψει και μου είχες απαντήσει δίνοντας μου βοήθεια. Θέλω να σου αφηγηθώ μερικά γεγονότα για να πάρω ξανά μια αξιόλογη απάντηση.. Το θέμα που θα σου πω είναι για την κολλητή μου και για το αγόρι μου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το αγόρι μου αλλά το ο,τι έχω παρατηρήσει κάποια πράγματα που δεν τα περίμενα από αυτή την κοπέλα.

Είμαστε φίλες κολλητές από μικρά παιδιά. Εγώ λοιπόν έχω σχέση 1 χρόνο και αν και υπάρχουν μικροπροβλήματα όπως σε κάθε σχέση άλλωστε τα ξεπερνάμε όμορφα κι ωραία. Θα ξεκινήσω λοιπόν να σου λέω τι είναι αυτά που έχω παρατηρήσει. Πολλές φορές την έχω παρατηρήσει να τρώει προκλητικά αλλά διακριτικά (σαν να τρώει φυσιολογικά δηλαδή, σαν να τρώει πάντα έτσι και δεν το κάνει επίτηδες) το φαγητό της όποτε γυρίζει να την "κοιτάξει" γιατί θέλει ας πούμε να της πει κάτι, έχω επίσης δει στην παραλία να γυρίζει από πίσω και να φιλάω εγώ το αγόρι μου και να περιμένει να σταματήσουμε και μετά να ντυθεί με το σορτσάκι της ή οτιδήποτε για να τον προκαλέσει λογικά...

Το άλλο είναι ο,τι τον θεωρεί "αδελφό της" και καλά πολύ καλό της φίλο! Αλλά είναι πολλές κινήσεις που μου τη χαλάνε. Μιλάει πολύ πρόστυχα μπροστά του για πράγματα που της αρέσει να κάνει στο κρεβάτι, επίσης όταν λέω κάτι που με πειράζει στο αγόρι μου πετάγεται και λέει "σιγά, και συμφωνεί μαζί του". Μια μέρα θα ερχόταν το αγόρι μου από το σπίτι μου να φάμε και ήταν εκεί και η κολλητή μου. Καθόμασταν μαζί και σηκώθηκα να φτιάξω λίγο τα μαλλιά μου και το πρόσωπο μου γιατί δεν είχα ώρα που είχα ξυπνήσει. Και σηκώθηκε να ετοιμαστεί (βαφτεί κτλ.) μόλις έμαθε ο,τι θα ερχότανε. Δε ξέρω είναι πολύ μπέρδεμα. Δε μου το 'χει ξανακάνει. Και συνέχεια μου λέει ο,τι θέλει να κάνει μια σχέση όπως εγώ και το αγόρι μου.

Αλλά από την άλλη την ξέρω τόσα χρόνια, σαν αδελφή μου την έχω και με έχει. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση είναι δίπλα μου κι εγώ δίπλα της... Και κάτι τελευταίο, είμαι έγκυος, το έμαθα πριν 2 μέρες και γύρισε και μου είπε ο,τι θα είναι δίπλα μου όποτε τη χρειαστώ κτλ. Ξέρω ο,τι δεν θα μου το έκανε αυτό, αλλά ρε γαμώτο. Την έχω πιάσει να γυρνάει το μάτι της προς αυτόν. Γιατί το κάνει; Θέλω την γνώμη σου οπωσδήποτε.. Είμαι τρελή; Ή όντως τον γουστάρει; Η απλά θέλει να φανεί καλύτερη; Πφφ...

Ευτυχώς όμως για το αγόρι μου είμαι σίγουρη. Απολύτως σίγουρη. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου!!!

Αγαπητή φίλη,

Πριν πω τη γνώμη σου για το θέμα σου, να κάνω μια παρατήρηση, γιατί το μάτι μου σκάλωσε κάπου: είσαι έγκυος; Και σε απασχολεί περισσότερο η κολλητή σου, παρά αυτό το γεγονός; Θα με τρελάνεις.

Άρα προτού ασχοληθείς με τη φίλη σου, καλό είναι να πεις στο αγόρι σου το τι συμβαίνει. Και εννοώ την εγκυμοσύνη. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, καλό είναι να βιαστείς, μην το μάθει από άλλους. Αυτό είχα να πω και συνεχίζουμε τώρα.

Αν έχετε τόσο καλή σχέση μεταξύ σας, ως παρέα οι τρεις σας, θεωρώ ότι υπερβάλεις λιγάκι. Δηλαδή δυσκολεύομαι να έχω την εικόνα του «να τρώει προκλητικά αλλά διακριτικά». Καταλαβαίνεις τι εννοώ ε;

Και όχι, το ότι φτιάχνεται επειδή θα έρθει κάποιος στο σπίτι, δεν είναι κακό. Κανένας δεν θέλει να μοιάζει σαν λέτσος μπροστά σε άλλους.
Αλλά αν σε ενοχλεί τόσο πολύ η συμπεριφορά της και είστε κολλητές, τότε στη θέση σου θα το συζητούσα μαζί της. Ξέρεις διακριτικά και ωραία. Όχι για να κάνω σκηνή, απλά επειδή οι κολλητοί καταλαβαίνουν πότε να σταματάνε αν κάτι σε ενοχλεί.

Πάντως πιστεύω ότι υπερβάλεις λιγάκι στο όλο θέμα. Μακάρι να μην βγω ψεύτης.