Μου αρέσει ένα παιδί από τη σχολή, μιλάμε λίγο στα social media αλλά δεν ξέρω πως να φερθώ

Μου αρέσει ένα παιδί από τη σχολή, μιλάμε λίγο στα social media αλλά δεν ξέρω πως να φερθώ

Καλησπέρα dr.love,

Έχω ενα θέμα που με βασανίζει εδώ και λίγο καιρό! Ίσως ακουστεί ηλίθιο αλλά νιώθω πως δεν ξέρω πως να φερθώ. Μου αρέσει ενα παιδί απο την σχολή μου! Είμαι 21 ετων και αυτός εαν και λίγο μεγαλύτερος είναι στο ίδιο έτος με εμένα! Δεν έχουμε ωστόσο κοινές παρέες και έχουμε μιλήσει μια το πολύ δυο φορές στην σχολή! Πριν λίγο καιρό σε ενα μάθημα της εξεταστικής μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω, τον βοηθήσα με κάτι απορίες που είχε κλπ. και μου φάνηκε πως με κοιτούσε πολύ περίεργα. Μετά απο λιγες μέρες τον εκανα φιλο στο fb και στο intagram! Μου κάνει συνέχεια like στο instagram και μάλιστα σε φωτο με πολύ βαθύ νόημα που αφορά τον έρωτα! Πρόσφατα του έστειλα μήνυμα στο fb, μιλήσαμε λίγο και έδειξε να είναι ευδιαθετος μαζί μου.

Δεν ξέρω πως πρέπει να φέρθω. Και εαν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτεραιων. Ελπίζω να μην σας Κούρασα!

Αγαπητή φίλη,

Ναι, πολλοί κάποτε έχουμε σκαλώσει απέναντι σε έναν άνθρωπο που μας άρεσε και δεν ξέραμε πως να το πάμε το όλο θέμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εσύ έχεις ξεπεράσει τα δύσκολα. Έχεις κάνει το πρώτο βήμα. Έχεις σπάσει τον πάγο - έστω και με τον τρόπο που σπάει τον πάγο η νεολαία σήμερα, δηλαδή μέσα από τα social media. Δεν μπορώ να καταλάβω που σκαλώνεις. Like σου κάνει, στο fb τα λέτε μία στο τόσο, ε πόσο δύσκολο είναι πάνω στη κουβέντα να πετάξεις και την ιδέα για ένα ποτό; Καθόλου.
Τώρα αν πει ναι ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά το τι θα κάνεις ως επόμενο βήμα είναι αρκετά εύκολο. Και ίσως να σε τρομάζει κάπως η απόρριψη, αλλά πίστεψέ με: δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην την έχει ζήσει. Άρα, όωπς καταλαβαίνεις η μισή ντροπή δική του, η άλλη μισή δική σου. Είπαμε απλά πράγματα - μην τα κάνουμε και αυτά πιο δύσκολα από όσο είναι.