Βγαίναμε 2 χρόνια και τώρα μου είπε ότι θα φύγει μόνιμα στη Γερμανία και δεν νιώθει τίποτα

Βγαίναμε 2 χρόνια και τώρα μου είπε ότι θα φύγει μόνιμα στη Γερμανία και δεν νιώθει τίποτα

Γεια σας,

Είμαι με ένα αγόρι εδώ και 2 χρόνια από απόσταση. Είχαμε πάντα μια πολύ καλή σχέση με κατανόηση και φοβερή επικοινωνία. Βλεπόμασταν κάθε σαββατοκύριακο και πάντα περνούσαμε υπέροχα. Τον τελευταίο μήνα τον είδα σιγά σιγά να απομακρύνεται. Κάθε φορά που του το λεγα το αρνιόταν ώσπου τελικά μου παραδέχτηκε πως έχει ψιλοξενερώσει με αυτήν την απόσταση. Βρεθήκαμε από κοντά να το συζητήσουμε, και αποφασίσαμε να μη μιλάμε για λίγες μέρες. Ενώ όμως με έπαιρνε τηλέφωνο αυτός που και που ξαφνικά μου είπε πως καλό θα ήταν να χωρίσουμε. Αποφασίσαμε όμως να το συζητήσουμε από κοντά.

Τις επόμενες μέρες μιλούσαμε κανονικά στο τηλέφωνο και τον έβλεπα και αυτόν να με πλησιάζει, ώσπου τελικά μου πέταξε οτι θα φύγει μόνιμα για Γερμανία. Θύμωσα μαζί του που δεν μου το χε πει και απο εκείνη τη μερα και μετά είμαστε χάλια.

Στο μεταξύ δεν είχαμε βρεθεί καθόλου. Όταν βρεθήκαμε υποτίθεται για να το συζητήσουμε είμασταν λίγο σφιγμένοι και αμήχανοι, αλλά καθόμασταν αγκαλιά με φίλαγε και μιλούσαμε για ακυρα πράγματα. Δυο μέρες μετά μου ειπε πως όταν με είδε δεν ένιωσε τίποτα όπως άλλες φορες και οτι αυτό που νιώθει δεν ξέρει πλέον αν είναι αγάπη, αλλά ότι ήθελε να το προσπαθήσουμε. Έβαλα τα κλάματα (μεγάλη μου βλακεία).

Αποφασίσαμε για δεύτερη φορά να μη μιλάμε για κάποιες μέρες. Από τότε με πήρε κανα δυο φορές να με ρωτήσει τι κάνω. Το θέμα είναι ότι μου λείπει και θέλω πολύ να τον παρω τηλέφωνο να μιλήσουμε και να μαστε οπως παλιά. Νιώθω ότι δεν τον ξέρω πλεόν, ότι έχει αλλάξει. Πραγματικά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Τι να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Μέσα σε όλη αυτή την ατυχία σου είσαι και αρκετά τυχερή. Τι εννοώ; Ναι, δεν είναι ωραία να χωρίζεις, αλλά τελικά είναι καλό ο άλλος να φεύγει μακριά. Γιατί έτσι μπορείς να το ξεπεράσεις πιο εύκολα. Αρκεί να μην αρχίσετε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα κάθε μέρα!
Κοίτα να δεις. Πιστεύω ότι καλό είναι να τον ξεχάσεις. Ναι, ίσως να νιώθεις πολλά για εκείνον, ίσως να σου λείπουν οι παλιές καλές στιγμές σας, αλλά όταν ένας άνθρωπος σου λέει ότι δεν νιώθει τίποτα για σένα, και μία σε φιλάει και την άλλη εξαφανίζεται δεν είναι και ο καλύτερος για σχέση.

Άσε, που τελικά τα δύο χρόνιά μαζί σου, δεν του λένε και πολλά. Διαφορετικά θα σου είχε πει για τα μελλοντικά του σχέδια και τη Γερμανία. Για αυτό: κλάψε για τον χαμένο σου έρωτα και προχώρα παρακάτω. Η καλύτερη λύση είναι.