Πόσο ανοιχτή είσαι στην στιγμή;

Πόσο ανοιχτή είσαι στην στιγμή;

H Life Coach, εισηγήτρια και συγγραφέας Τζιλ Δούκα μιλά για τα όμορφα απροσδόκητα της ημέρας!

Τρίτη 23 Ιουλίου. Μετά από ένα πολύ πετυχημένο σεμινάριο σε επιχειρηματίες στο εμπορικό επιμελητήριο του New Jersey πάω στο Los Angeles. Είμαι ομιλήτρια σε ομιλητές από 3 ηπείρους και θα τους μιλήσω για την μοναδικότητά μας. Το επίπεδο είναι υψηλό... είναι συνάδελφοι... ίσως από τις λίγες φορές που έχω τρακ.Μαζί μου η Sheri, φίλη μου από το Mastermind group μια ομάδα με την οποία επικοινωνούμε μέσω skype κάθε 2 εβδομάδες εδώ και 3 χρόνια και μοιραζόμαστε τις νίκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Την έχω στην καρδιά μου την Sheri και έχω να την δω live 2 χρόνια... καταλαβαίνεις....

Της λέω, όταν τελειώσουμε το βράδυ θα ήθελα να πάμε να φάμε οι δυο μας σε μια μαρίνα με σκάφη, να φάμε έξω και να βλέπουμε την πανσέληνο. Μου λέει δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο μέρος. Μόλις μετακόμισε και εκείνη στην περιοχή. Κρίμα σκέφτομαι...Τελειώνει η παρουσίαση, ενθουσιασμένοι οι συμμετέχοντες (ουφ.. μου έφυγε ένα βάρος). Είμαι εξαντλημένη. Μήπως να φάω κάτι από το bar και να πάω για ύπνο; H Sheri μου λέει ότι της πρότεινε ένα ζευγάρι από το Puerto Rico να φάμε μαζί. Θα πάω να πάρω λίγο φρέσκο αέρα. Κρίμα όμως, ήθελα να τα πούμε λίγο οι δυο μας.

Ρωτάμε στην reception που να πάμε για φαγητό και μας προτείνουν στην Marina Del Rae (όχι στην Lana). Ο Antonio χρησιμοποιεί το gps στο τηλέφωνο και φύγαμε. Ο Antonio και η γυναίκα του η Myra είναι relationship coaches και ενδιαφέρονται να οργανώσουν το Better Life Day (τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό όπου ειδικοί δίνουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα μέσω events και videos και είμαι ιδρύτρια) μας στο Puerto Rico. Τζακ ποτ.... Better Life Day@Puerto Rico... και ακόμα δεν φτάσαμε στο εστιατόριο! Όμως ο Antonio δεν έβαλε στο gps την διεύθυνση του εστιατορίου έβαλε απλά Marina Del Rae και η μαρίνα είναι τελικά 8 χλμ. Μόλις περνά την ακριβή διεύθυνση το gps φωνάζει λάθος κατεύθυνση, λάθος κατεύθυνση. Η Sheri βλέπει ένα μαγαζί, κόβει απότομα αριστερά και είμαστε στο παρκινγκ. Καμία σχέση με το μαγαζί για το οποίο ξεκινήσαμε.

Μπαίνουμε μέσα και έχει μαρίνα με σκάφη ακριβώς μπροστά και το φεγγάρι από πάνω μας. Καταπληκτικό φαγητό και είναι το μαγαζί όπου γυρίστηκαν σκηνές από πολλές ταινίες όπως Meet the Fockers!

O Antonio και η Μyra είναι διαμάντια. Μας δίνουν συμβουλές για τις σχέσεις και είναι φανερό το πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους. Τους θαυμάζω. Κράτησα το «κάθε δευτερόλεπτο πρέπει να δουλεύεις πάνω στην σχέση. Ποτέ μην θεωρείς δεδομένο τον σύντροφό σου. Ποτέ. »

Είμαι πολύ κουρασμένη από την απαιτητική μέρα. Όμως η απίθανη παρέα, το καταπληκτικό μαγαζί και η ατμόσφαιρα με έχουν μαγέψει. Θα μπορούσα να είχα καθίσει στο ξενοδοχείο. Θα μπορούσα να είχα εκνευριστεί που δεν είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο μόνο με την φίλη μου. Θα μπορούσα να πω ότι δεν θέλω να φάω με άλλη παρέα, θα τους έλεγε όχι. Θα μπορούσαμε να ψάχνουμε πάνω κάτω την μαρίνα μέχρι να βρούμε το μαγαζί που μας είχε προτείνει το ξενοδοχείο.

Η ζωή μας είναι ένα αμάλγαμα από συνειδητές και ασυνείδητες αποφάσεις και εκεί είναι η μαγεία.... πόσο βαρετά θα ήταν αν τα είχαμε όλα προσχεδιασμένα και συνέβαιναν ακριβώς όπως τα θέλαμε;

Be Unique!
Τζιλ Δούκα, Life Coach, εισηγήτρια, συγγραφέας
Αντιπρόεδρος http://www.uniquenessdevelopmentgroup.com/greek/
Follow me on twitter: @Jill_Douka

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να έχεις δίκιο ή να είσαι ευτυχισμένη;

H Tζιλ Δούκα περιγράφει την εμπειρία της στο πρώτο Better Life Day

Τapping: Η νέα, απλή, μέθοδος που διώχνει το άγχος!