Στις πόσες φορές έρχεται η επιτυχία;

Στις πόσες φορές έρχεται η επιτυχία;

H life coach, εισηγήτρια και συγγραφέας Τζιλ Δούκα αναλύει την αναζήτηση της επιτυχίας!

Πολύ χαρούμενη, αποφασίζω να κλείσω τα εισιτήριά μου για την Κύπρο όπου θα κάνω σεμινάρια. Στο site της αεροπορικής, βρίσκω καλή τιμή. Γράφω τα στοιχεία μου, τα στοιχεία του τιμολογίου, τα στοιχεία της κάρτας, αποδέχομαι τους όρους και πατάω «επόμενο». Τα στοιχεία του τιμολογίου πρέπει να εγγραφούν με λατινικούς χαρακτήρες με ενημερώνει η οθόνη.

Οκ, πάμε πάλι. Γράφω τα στοιχεία μου, τα στοιχεία του τιμολογίου με λατινικούς χαρακτήρες, τα στοιχεία της κάρτας, αποδέχομαι τους όρους και πατάω «επόμενο».

Δεν έχετε επιβεβαιώσει αν θέλετε να έχετε ασφάλεια στο ταξίδι σας με ενημερώνει η οθόνη. Κάνω τικ, δεν επιθυμώ ταξιδιωτική ασφάλεια και πατάω «επόμενο».
Παρακαλούμε επιβεβαιώσατε τον κωδικό της κάρτας σας. Οκ, εδώ είμαστε. Ποτέ δεν θυμάμαι κωδικούς. Έχω θέμα... βάζω τον πιο δημοφιλή, ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ βγαίνει στην οθόνη, βάζω τον δεύτερο, ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ βγαίνει στην οθόνη, βάζω των τρίτο ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ βγαίνει στην οθόνη, πάω να βάλω τέταρτο Η ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Απίθανα! Την μπλόκαρα! Θα βάλω την άλλη κάρτα, για την οποία επίσης δεν θυμάμαι τον κωδικό! Όμως τώρα.. ξέρω! Γράφω ταχύτατα με λατινικούς χαρακτήρες τα στοιχεία του τιμολογίου, κάνω τικ στους όρους, στην ταξιδιωτική ασφάλεια. Πάω κατευθείαν στο «υπενθύμιση του κωδικού μου». Ο νέος κωδικός μου έρχεται στο mail. Την προηγούμενη φορά δεν σημείωσα τον κωδικό και για αυτό δεν μπόρεσα να ανατρέξω κάπου για να τον βρω. Τώρα τον σημειώνω όπως μόνο εγώ μπορώ να τον διαβάσω. Γράφω στο organizer το μέρος που το σημείωσα (ναι, ξεχνάω πολύ πολύ εύκολα). Περνάω τα στοιχεία της κάρτας, τον κωδικό και πατάω «επόμενο». Μόλις έκλεισα το εισιτήριό μου.

Για μια απλούστατη διαδικασία, χρειάστηκα επαναλήψεις, υπενθυμίσεις και επιμονή. Χρησιμοποίησα εργαλεία για να με διευκολύνουν (email, δεύτερη κάρτα) και επένδυσα χρόνο. Την επόμενη φορά που κάτι δεν θα μου «βγει» με την τρίτη, θα θυμάμαι το εισιτήριο της Κύπρου. Ελπίζω να το θυμάσαι και εσύ.

Be Unique!
Τζιλ Δούκα