Δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση: Ντροπαλός ή δεν ενδιαφέρεται;

Δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση: Ντροπαλός ή δεν ενδιαφέρεται;

Όταν δίνεις το πράσινο φως, αλλά ακόμα να σου προτείνει ραντεβού!

Έχω πρόβλημα με ένα αγόρι. Μου αρέσει και το έχω δείξει αρκετά έντονα πιστεύω ουσιαστικά εγώ έκανα την πρώτη κίνηση ο ίδιος δεν κάνει πίσω στο φλερτ μου είναι γλυκός αλλάζει με την καλή έννοια κάθε φορά που είμαστε μαζί , απορρίπτει ότι κακό σχόλιο έχει ακουστεί για μένα, βγαίνει έξω μόνο επειδή είμαι εγώ κ.α. Το θέμα είναι ότι μόνο εγώ κάνω κινήσεις Στην αρχή φαντάστηκα ότι είναι ντροπαλός αλλά έχω την εντύπωση πως κάτι άλλο μπορεί να τρέχει. Δεν ξέρω αν είναι σίγουρος άμα με θέλει ως καλή φίλη η σχέση αλλά δεν είναι από τα άτομα που πληγώνουν. Τι πιστεύετε; Μπορώ να κάνω κάτι;

Αγαπητή αναγνώστρια,
Πάντα λέμε πως ο άντρας που ενδιαφέρεται το δείχνει με πράξεις, το εκφράζει με λέξεις και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει ειδικά αν η γυναίκα έχει δώσει με τον τρόπο της το πράσινο φως.
Δεν μας γράφεις τις ηλικίες σου, δεδομένο που θα μπορούσε να είναι ένα "ελαφρυντικό" για τη διστακτικότητά του. Αν είναι νέος -κοντά στα 20- τότε είναι λογικό λόγω όχι μεγάλης εμπειρίας να διστάζει ή να φοβάται την πιθανότητα ενός δικού σου όχι. Η άποψη μας είναι να κάνεις ένα μικρό πρώτο βήμα να βρεθείτε οι δυο σας και με έναν τρόπο να του πεις πως τον βλέπεις κάτι παραπάνω από φίλο. Χωρίς να κάνεις πολλές δηλώσεις και χωρίς να του πεις πολλές πληροφορίες. Απλά δώσε του να καταλάβει πως τον ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους φίλους και ότι θα ήθελες η σχέση σου να ανέβει ένα σκαλοπάτι.
Αν τον δίνεις ακόμα και τότε να "δειλιάζει" τότε μάλλον θα πρέπει να αφήσεις τη σχέση σου όπως έχει. Όταν ανοίξεις τα χαρτιά σου και δεν σου επιστρέψει αυτά που του λες δεν είναι ντροπαλός, πιθανότατα να μην σε βλέπει με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

4 τρόποι που σαμποτάρεις την ερωτική σου ζωή με τους άντρες (και δεν το καταλαβαίνεις)