Χωρισμένη με ένα παιδί και έτοιμη να ξεκινήσεις τη ζωή σου...

Χωρισμένη με ένα παιδί και έτοιμη να ξεκινήσεις τη ζωή σου...

Είσαι έτοιμη;

"Είμαι μητέρα ενός παιδιού και πριν από ένα χρόνο χώρισα από τον άντρα λόγω εξωσυζυγικής του σχέσης. Είμαι ακόμη 38 ετών και μόλις γνώρισα κάποιον που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μου. Διστάζω να ξεκινήσω κάτι μαζί του γιατί νιώθω πως δεν έχω ξεφύγει από τον γάμο μου ή πως υπάρχει πιθανότητα να ξαναπληγωθώ". Τι με συμβουλεύετε να κάνω;


Αγαπητή αναγνώστρια,

Κάθε χωρισμός είναι μια σκληρή διαδικασία πόσο μάλλον όταν αφορά έναν γάμο και ένα παιδί που πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες για εκείνο. Η αλήθεια είναι πως το να συνεχίσεις την προσωπική σου ζωή είναι μια επιλογή που απαιτεί προσοχή και κάποιες συνειδητές επιλογές.
Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί μια γυναίκα μόνη στα 38 της καθώς έχει κάθε δικαίωμα να διατηρήσει τους τίτλους της μητέρας ΚΑΙ της γυναίκας.
Πάντα επισημαίνουμε στα ερωτικά διλλήματα πως όταν είναι κάτι είναι σωστό δεν υπάρχει κανένα δίλλημα. Όταν κάτι πραγματικά το θες ή είσαι έτοιμη για αυτό τότε δεν έχεις δεύτερες σκέψεις γιατί το ένστικτό σου λέει να το τολμήσεις. Το δίλλημα εκφράζει μια διστακτικότητα προφανώς γιατί δεν είσαι έτοιμη να κάνεις αυτή την επιλογή. Δώσε στον εαυτό σου όσο χρόνο χρειάζεται για να νιώσει άνετα με τον ρόλο σου ως γυναίκα μετά το διαζύγιο. Όταν εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο για σένα οι αντιστάσεις σου θα πέσουν.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αντιμετώπισε τον άντρα που δε σου δίνει αυτά που θες τώρα