H&M Home: Άνοιξε τις πύλες του και μπήκαμε στον μαγικό κόσμο του!

H&M Home: Άνοιξε τις πύλες του και μπήκαμε στον μαγικό κόσμο του!

Ανακαλύψαμε υπέροχες προτάσεις διακόσμησης

Επιτέλους ήρθε στην Αθήνα και το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο! Ο λόγος για την Η&Μ ΗΟΜΕ που γιόρτασε με ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ το 1ο της λανσάρισμα στην Αττική στο κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά, Βασιλέως Γεωργίου 2. Το νέο τμήμα ΗΟΜΕ άνοιξε με τη γιορτινή καμπάνια της Η&Μ και χωρίζεται σε διαφορετικά concepts και δωμάτια: καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα- με τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών που θα σας βάλει σε πολλαπλά διλήμματα!

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι με την αγάπη και την αποδοχή που έδειξε ο κόσμος για τη συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ, σήμερα. Κοντά μας βρέθηκαν χιλιάδες πελάτες της Η&Μ καθώς και δημοσιογράφοι/ διακοσμητές που μας έδωσαν τις ευχές τους και μας στήριξαν με την παρουσία τους.», δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

«Η Η&Μ ΗΟΜΕ, με τις διακοσμητικές της προτάσεις, ήρθε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην Ελληνική αγορά. Η σημερινή εκδήλωση με αφορμή το λανσάρισμα της συλλογής στην Αττική, ήταν γεμάτη γιορτινή ενέργεια. Περάσαμε όμορφα με Χριστουγεννιάτικες προτάσεις διακόσμησης για όλο το σπίτι, με στόχο να αφήσουμε τη δημιουργικότητα μας και την αγάπη μας για τη μόδα, τη ποιότητα και τις καλές τιμές της Η&Μ ΗΟΜΕ να είναι οι πρωταγωνιστές», είπε η Σίσσυ Φειδά, Interior Designer, μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες του Opening, η οποία μοιράστηκε με τους καλεσμένους πολλά και ενδιαφέροντα deco tips.

Η H&M Home άνοιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2014 και σήμερα αριθμεί 3 καταστήματα: Τσιμισκή 20-22 & Κομνηνών, Θεσσαλονίκη, Cosmos 11ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλο¬νίκης, Βασιλέως Γεωργίου 2 & Νοταρά, Πειραιάς.