4 + 1 στιλάτα κορίτσια μας δίνουν τα δικά τους tips... διακόσμησης για το πιο μοδάτο σπίτι

Ερμιόνη Σαρρή
4 + 1 στιλάτα κορίτσια μας δίνουν τα δικά τους tips... διακόσμησης για το πιο μοδάτο σπίτι

Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι και υιοθετήστε την!

Είστε γυναίκες που αγαπάτε τη μόδα και φυσικά ξεφυλλίζετε συχνά τα περιοδικά ή σερφάρετε διαρκώς στο διαδίκτυο για να ενημερωθείτε (γκούχου γκούχου). Όταν μιλάμε βέβαια για στυλ δεν αναφερόμαστε μόνο στο ντύσιμο, αλλά και στον τρόπο που κινούμαστε ή ακόμη και στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Εμείς βρήκαμε για εσάς τα tips που δίνουν μερικά κορίτσια που αγαπάνε τη μόδα και σας τα παρουσιάζουμε εδώ και τώρα. Ιδέες που μπορείτε να εντάξετε και εσείς στο δικό σας σπίτι και να το μετατρέψετε στον πιο in χώρο που έχετε δει ποτέ.

Η κόρη της Carolina Herrera, Patricia αγαπάει τους πίνακες ζωγραφικής και γενικά τα κάδρα. Είτε προτιμάτε να στολίσετε την τραπεζαρία σας είτε την κρεβατοκάμαρα σας με ένα μεγάλο καμβά, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Αποτυπώστε πάνω του μία χαρούμενη προσωπική σας στιγμή ή ένα αγαπημένο σας τοπίο και μοιραστείτε το με τους καλεσμένους σας.

main.original.585x0 2 80d2e

Σύμφωνα με την Patricia, επίσης, κάθε γυναίκα που σέβεται το στυλ της, πρέπει να έχει στην κρεβατοκάμαρά της και έναν... καθρέφτη. Μην ξεχνάτε, πως μία επιτυχημένη εμφάνιση θέλει προσεκτικές κινήσεις. Τοποθετήστε έναν ολόσωμο καθρέφτη μέσα στο δωμάτιο και κάνετε όσες στιλιστικές αλλαγές επιθυμείτε χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Και ποια γυναίκα δεν έχει κοιταχτεί και δέκα φορές στον καθρέφτη για να επιλέξει το κατάλληλο παπούτσι ή πανωφόρι για την έξοδό της;

Η Margherita Missoni, από την άλλη δίνει ένα ιδιαίτερο tip διακόσμησης για ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο σπίτι. Αν, λοιπόν, έχετε κάποιες κολώνες μέσα στο χώρο, μη διστάσετε να τις βάψετε με ένα έντονο και άκρως εντυπωσιακό χρώμα. Να είστε σίγουρες, πως κανένας καλεσμένος σας δε θα αφήσει ασχολίαστο το ωραίο σας γούστο για τη διακόσμηση του σπιτιού.

main.original.585x0 3 b0efd

Έχετε θαυμάσει αρκετές φορές το καλλίγραμμο κορμί της Karlie Kloss και η ιδέα της αυτή θα σας ξετρελάνει. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μπογιά, πινέλο και διάθεση. Βάψτε το εσωτερικό της παλιά σας βιβλιοθήκης και δώστε μία άλλη πνοή στο χώρο. Ανάλογα με τη διακόσμηση, επιλέξτε και το χρώμα που θα σας ταίριαζε. Αν, για παράδειγμα, το σπίτι σας κυμαίνεται σε ασπρόμαυρους χρωματισμούς, επιλέξτε ένα μαύρο ή για τις πιο τολμηρές ένα κόκκινο.

main.original.585x0 c38da

Όσο για την Erin Wasson; Εννοείται, πως λατρεύει το bohemian για τις εμφανίσεις της και ταυτόχρονα είναι πιστή στο mix& match για τη διακόσμηση του σπιτιού. Κάντε τα πρώτα σας διακοσμητικά βήματα, αλλάζοντας μόνο τις καρέκλες της τραπεζαρίας σας συνδυάζοντας κλασσικά και μοντέρνα σχέδια. Που είναι άραγε, οι παλιές καρέκλες της γιαγιάς σας; Μήπως να τρέχατε προς την... αποθήκη;

Και για το τέλος σας αφήσαμε την πιο μικρή της παρέας, την 23χρονη καλλονή και supermodel Atlanta De Cadenet Taylor, η οποία μένει πιστή στο κλασσικό... λευκό. Της αρέσουν οι ουδέτεροι χρωματισμοί και το σπίτι της είναι... κάτασπρο. Το ίδιο προτείνει και σε όλα τις γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα και το απλό στυλ. Μικρές πινελιές από μαύρα μαξιλάρια, κάδρα ή ένα εντυπωσιακό χαλί, θα σπάσει τον... πάγο.

main.original.585x0 1 a3abe

Διαβάστε ακόμα:

Τα καταστήματα Άβαξ φέρνουν την Άνοιξη στο σπίτι σου!

Παιδικό δωμάτιο: Τips για να το μεταμορφώσετε σε ένα μικρό παράδεισο!