To ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ: Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές διακόσμησης που είδατε ποτέ

Ερμιόνη Σαρρή
To ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ: Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές διακόσμησης που είδατε ποτέ

Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Έχετε αντικρύσει σίγουρα σπίτια τα οποία δε σας άρεσαν καθόλου. Η διακόσμησή τους ήταν μονότονη και βαριά. Σκούρα χρώματα, παλιά έπιπλα και υπερφορτωμένοι χώροι είναι λίγα από τα παραδείγματα που έρχονται στο μυαλό σας. Με φαντασία όμως και καλή διάθεση όλα μπορούν να αλλάξουν.

Δείτε μερικές αλλαγές που έχουμε για εσάς και την επόμενη φορά που θα απογοητευτείτε από τη διακόσμηση ενός χώρου, θυμηθείτε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Πριν

sp1a 91d38

Μετά

Ένα κλασσικό σαλόνι που μεταμορφώθηκε από τα χέρια της Amber Lewis. Μόνο από το τζάκι μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Το φως πλέον είναι διάχυτο στο χώρο και τα απαλά χρώματα δίνουν μία αίσθηση αισιοδοξίας.

sp1b 8d515

Πριν

sp2a 6052a

Μετά

Ένα τρανό παράδειγμα για να καταλάβετε πως μία βιβλιοθήκη μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνας ενός χώρου. Αν τα τετραγωνικά το επιτρέπουν, μη διστάσετε. Όσο για το τζάκι, εννοείται πως η κλασσική κεραμιδί πέτρα σε χρόνο dt γίνεται κατάλευκη και το σπίτι σας... στιλάτο.

sp2b 65f87

Πριν

sp3a 211b4

Μετά

Το υπερφορτωμένο σπίτι που δεν ξέρει κανείς από πού να αρχίσει να αφαιρεί και που να τελειώσει. Και όμως αυτό το σπίτι στο Manhattan πήρε το στιλ που αξίζει σε κάθε αμερικάνικο διαμέρισμα. Η αίσθηση της πέτρας στον τοίχο και το όλο vintage στυλ μας έκανε να ξεχάσουμε την πρώτη του... εικόνα.

sp3b ccce8

Πριν

sp4a 79341

Μετά

Φουλ του κόκκινου που ξαφνικά μεταμορφώθηκε στην πιο μοντέρνα οικία. Η επιλογή του λευκού έκανε το χώρο να μοιάζει διπλάσιος και το παιχνίδι μεταξύ μπλε, λευκού και κίτρινου μας έδωσε πολλές ιδέες για την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού μας. Ιδέες που θα ταίριαζαν απόλυτα σε ένα εξοχικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα.

sp4b 41f00

Πριν

sp5a 782f3

Μετά

Ένας βελούδινος κλασσικός καναπές που αντικαταστάθηκε από έναν πιο μικρό υφασμάτινο και φυσικά δύο παιχνιδιάρικες καρέκλες. Η εναλλαγή των χρωμάτων και ο έξυπνος συνδυασμός του γκρι, του φούξια και του κίτρινου έκανε ακόμη και τους πιο κλασσικούς να αλλάξουν γνώμη. Και μην ξεχνάτε, πως ένα πρωτότυπο φωτιστικό μπορεί να αλλάξει τη διακόσμηση του δωματίου στο πι και φι.

sp5b 4aa18

Πριν

sp6a d2b75

Μετά

Μικρά και πολύχρωμα καδράκια όσο και ανοιχτόχρωμα έπιπλα μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εικόνα του χώρου και να την κάνουν ακόμη πιο κλασσική. Παίξτε με μικρά πολυθρονάκια και υφάσματα, όπως και η συγκεκριμένη διακοσμήτρια.

sp6b c8d17

Πριν

sp7a 644e6

Μετά

Όταν το βελούδο παίρνει τη θέση του δέρματος και το γυαλί του ξύλου. Ένας έντονος βελούδινος καναπές ταιριάζει σε κάθε στυλ σπιτιού και μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξετε τις αποθήκες σας.

sp7b 759fa

Διαβάστε ακόμα:

Άνοιξη καλωσόρισες! 5 ιδέες διακόσμησης για ένα σπίτι γεμάτο χρώμα και χαμόγελα

4 + 1 στιλάτα κορίτσια μας δίνουν τα δικά τους tips... διακόσμησης για το πιο μοδάτο σπίτι