Μπάνιο στην… εντέλεια με αυτά τα απλά tips!

Μπάνιο στην… εντέλεια με αυτά τα απλά tips!

Σας δίνουμε λύση στα μικρά-καθημερινά σας προβλήματα

Ο χώρος σας είναι μικρός; Στα ράφια και στο επιπλάκι του μπάνιου υπάρχουν από εδώ και από εκεί δεκάδες μπουκαλάκια, καλλυντικά, απορρυπαντικά, αξεσουάρ και γενικότερα προσωπικά σας είδη; Κάθε φορά που εισέρχεστε στο μπάνιο σας πιάνει ταραχή από την ακαταστασία;


Όχι πια! Μπορείτε με απλά tips να γλιτώσετε χώρο και φυσικά χρόνο! Πάμε να δούμε πώς:

image005 f0c32


- Αγοράστε ψάθινα καλάθια και τοποθετήστε τα σε ένα ράφι του μπάνιου σας ή κρεμάστε τα στον τοίχο. Μέσα σε αυτά μπορείτε να τοποθετήσετε τις καθαρές σας πετσέτες –κυλινδρικά τυλιγμένες-. Με αυτόν τον τρόπο θα τις έχετε πάντα κοντά σας και δε θα χρειαστεί να ξαναφωνάξετε στον σύντροφό σας «Πετσεεεεεέτα!»
- Αν θέλετε έξτρα χώρο στο μπάνιο σας τότε θα πρέπει να προσθέσετε σε κάποιον από τους τοίχους σας ξύλινα ραφάκια. Εκεί θα μπορέσετε να τοποθετήσετε διάφανα κουτιά -σε διάφορα μεγέθη- μέσα στα οποία θα αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα.
- Οργανώστε σωστά τα κουτιά σας. Τα προϊόντα για το πρόσωπο, για το σώμα και για τα μαλλιά σας θα πρέπει να διαχωριστούν. Με αυτόν τον τρόπο δε θα σπαταλάτε χρόνο να ψάχνετε το προϊόν που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάθε πρωί.
- Τοποθετήστε χαμηλά τα πράγματα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση και σε ψηλότερα ράφια αυτά που χρειάζεστε πιο σπάνια.
- Εκμεταλλευτείτε την πόρτα του μπάνιου και κρεμάστε εκεί τις πετσέτες που έχετε χρησιμοποιήσει καθώς και τα μπουρνούζια σας. Οι ειδικές ράγες θα σας «λύσουν τα χέρια».
- Οι ειδικές θήκες με χωρίσματα στα συρτάρια σας θα σας βοηθήσουν να έχετε πάντα οργανωμένα τα πράγματά σας.

Διαβάστε ακόμα

Ψάχνετε διαρκώς τα ρούχα σας; Με αυτά τα tips η ντουλάπα σας θα είναι πάντα οργανωμένη!

Άνετος ύπνος χωρίς κλιματιστικό με αυτά τα... δροσερά tips!