Διακόσμηση σπιτιού από την Kendall Jenner: Το supermodel μας δίνει τα δικά του tips

Ερμιόνη Σαρρή
Διακόσμηση σπιτιού από την Kendall Jenner: Το supermodel μας δίνει τα δικά του tips

Όχι, μην ανησυχείτε η Kendall Jenner δεν έγινε διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Η καλλονή παραμένει ένα από τα ομορφότερα και καλλίγραμμα κορίτσια του modeling, αλλά ο τρόπος που ντύνεται και ζει ίσως και να σας δώσει μερικές έξυπνες ιδέες διακόσμησης. Η καθημερινότητα και το στυλ μας πρέπει να μας εμπνέει ακόμη και για τον τρόπο που θα στήσουμε τους χώρους του σπιτιού μας.

Φουλ της ρίγας:Η ασπρόμαυρη ρίγα, για παράδειγμα, είναι η τάση που μπορεί να μας θυμίζει καλοκαίρι, αλλά δεν κυριαρχεί μόνο στη συγκεκριμένη εποχή. Ένα αρκετά design-άτο τραπεζάκι ή ακόμη και μερικά μαξιλάρια είναι πάντοτε καλοδεχούμενα.

main.original.585x0 dd078

Αντικείμενα με καμπύλες: Ένα μπιμπελό, ένα ιδιαίτερο βάζο ή ακόμη και μία καμπυλωτή πολυθρόνα θα δώσουν ένα διαφορετικό στυλ στο σπίτι σου, όπως και στης Kendall άλλωστε.

main.original.585x0 1 d398f

Παίξτε με τους χρωματισμούς των υφασμάτων: Αν έχετε πολλά τζιν στη ντουλάπα που μένουν για χρόνια αφόρετα, ώρα για patchwork.

main.original.585x0 2 ec144

Τοποθετήστε μηνύματα μέσα στο χώρο: Ο τοίχος σας δε χρειάζεται να έχει μόνο πίνακες, αφού ακόμη και ένα μοντέρνο διακοσμητικό με κάποιο quote είναι ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στα νέα σπίτια.

main.original.585x0 3 abbfc

Ενσωματώστε το δερμάτινο στο χώρο σας: Τι θα λέγατε για μία δερμάτινη πολυθρόνα δίπλα από τον καναπέ σας ή για ένα σκαμπό σε μαύρη ή καφέ απόχρωση; Μεταξύ μας, αν επισκεφτείτε το σπίτι της μαμάς ή της γιαγιάς σας όλο και κάποιο vintage δερμάτινο αντικείμενο θα βρείτε.

main.original.585x0 4 795d2