Θες minimal διακόσμηση στο σπίτι σου; Δες πώς

Ερμιόνη Σαρρή
Θες minimal διακόσμηση στο σπίτι σου; Δες πώς

Υιοθέτησε την πιο απλή τάση για τους χώρους του σπιτιού σου!

Η minimal διακόσμηση είναι ίσως η πιο ασφαλής επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Είναι η τάση που δε θέλει υπερβολές ούτε ποσοτικές, ούτε χρωματικές. Μερικοί έχουν συνδυάσει τη minimal διακόσμηση με το απόλυτο λευκό ή μαύρο αλλά δεν είναι αποκλειστικά και μόνο έτσι.

Η τάση επιτρέπει και κάποιες άλλες χρωματικές προτάσεις απλά πρέπει πάντα να επικρατεί το λευκό η το μαύρο μαύρο. Σε μία ολόλευκη κρεβατοκάμαρα μπορεί να τοποθετήσεις ένα ασπρόμαυρο πάπλωμα ή μία έντονη πολυθρόνα. Μη διστάσεις, λοιπόν, να βάλεις μερικές πινελιές χρώματος για να σπάσεις τη μονοχρωμία, απλά απόφυγε τα πολλά μοτίβα. Επένδυσε σε κλασσικές γραμμές.

Να θυμάσαι πως το σαλόνι σου δεν πρέπει να είναι φορτωμένο με πολλά μικροαντικείμενα. Η βιβλιοθήκη σου, για παράδειγμα, πρέπει να έχει πάνω ελάχιστα βιβλία και να μην επικρατεί ο απόλυτος χαμός από μπιμπερό και διακοσμητικά. Το ίδιο ισχύει και για κάποιο τραπεζάκι που ίσως έχεις μέσα στο χώρο. Να θυμάσαι πως το παν είναι να μπορεί το βλέμμα σου να κινηθεί μέσα στους χώρους του σπιτιού σου.

Μία επίσης καλή ιδέα είναι να τοποθετήσεις σε έναν μεγάλο τοίχο κάποιον minimal πίνακα με ένα απόφθεγμα. Οι φαντασμαγορικοί και αυτοί που έχεις από τη μαμά ή τη γιαγιά σου, καλύτερα να μην... κρεμαστούν στην προκειμένη. Φύλαξέ τους πολύ καλά σε κάποιο χώρο γιατί να ξέρεις πως η αξία τους είναι ανεκτίμηση και οι τάσεις της μόδας κάνουν κύκλο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σου δώσουν πολύ ωραίες ιδέες για το πώς θα κάνεις το σπίτι σου... minimal.

01c98186c0b87912128c2686fe852ad5 997c1
the beetle shack e1420565205854 b633a
pussilakanat6 e7da0
new zealand design blog 2 e1420565469554 7e0bb
natural fibre rugs armadillo and co natural rugs 34096