5 πράγματα που μας εντυπωσίασαν στο σπίτι της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Ερμιόνη Σαρρή
5 πράγματα που μας εντυπωσίασαν στο σπίτι της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Εκτός από τον μικρό George και το αλογάκι του!

Την προηγούμενη εβδομάδα οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του Obama στο σπίτι της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έγιναν viral. Ναι, ο μικρός πρίγκιπας George «έκλεψε» την παράσταση με τη ρόμπα του και για αυτό έγινε sold out μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Ποιος όμως πρόσεξε τη διακόσμηση του σπιτιού τους; Κανείς και για αυτό είπαμε να σας τονίσουμε μερικά σημεία που είναι εντυπωσιακά, ίσως και περίεργα.

1.Έχουν αρκετά φωτιστικά στο σαλόνι τους: Όχι ένα αλλά 6 πορτατίφ έχουν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William για να φωτίζουν το χώρο. Εμ , με τόση συννεφιά στο Λονδίνο, το φως είναι απαραίτητο ακόμα και τις πρωινές ημέρες.

lights 6 at middleton house 36080

2.Οικογενειακές παλιές φωτογραφίες: Στον ίδιο χώρο, το ζευγάρι έχει τοποθετήσει σε ένα σημείο διάφορες παλιές οικογενειακές φωτογραφίες. Τώρα τους πρωταγωνιστές δεν καταφέραμε να τους καταλάβουμε και πάρα πολύ καλά. Μόνο τον πρίγκιπα William μαντέψαμε.

family photos at middleton house 064f9

3.Το απλό μπαρ με τα μπουκάλια: Στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας θα δεις πως αν και το ζευγάρι ανήκει στη βασιλική οικογένεια, οι ίδιοι έχουν επιλέξει να μην έχουν κάποιο ιδιαίτερο μπαρ για τα ποτά τους, αλλά ένα απλό τραπεζάκι.

table bar at kensington royal 2b81f

4.Η βιβλιοθήκη: Δε γνωρίζουμε αν έχουν κάποια μεγαλοπρεπείς βιβλιοθήκη σε κάποιο άλλο δωμάτιο, του σαλονιού τους τουλάχιστον είναι σαν και αυτές που μπορείς να δεις σε ένα απλό σπίτι.

BOOKS AT KENSINGTON ROYAL df25d

5. Θέα στον κήπο: Και ενώ όλοι κοιτάξαμε τον μικρό George να παίζει με το αλογάκι του, κάποιοι άλλοι πρόσεξαν πως από πίσω υπάρχει ειδική θέση για να κάθεται κάποιος και να αγναντεύει τον κήπο!

12724934 574100129418656 753925005 n e4639

Διάβασε ακόμα:

Σκάνδαλο με το νυφικό φόρεμα της Kate Middleton, 5 χρόνια μετά το γάμο!