Ανανεώστε καλοκαιρινά το σπίτι σας με λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ -50%

Ανανεώστε καλοκαιρινά το σπίτι σας με λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ -50%

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η διάθεσή σας απαιτείται να είναι η καλύτερη και η εντονότερη. Αφαιρέστε από το σπίτι σας τα μουντά χρώματα του χειμώνα και ανανεώστε το χρωματικά με λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ που υπόσχονται να πρωταγωνιστήσουν σε όλους τους χώρους!


Πραγματοποιήστε τις αγορές σας μέσα από το ολοκαίνουργιο e-shop της ΚΕΝΤΙΑ με περισσότερα προϊόντα, χρώματα, ποιότητα και φινέτσα που μεταμορφώνει κάθε γωνιά και έπιπλο του σπιτιού σας.


Επωφεληθείτε από Super Εκπτώσεις!


Μέχρι τις 15/5 ισχύουν εκπτώσεις έως -50% σε όλη την συλλογή και Δωρεάν Μεταφορικά όλες τις παραγγελίες από το kentia.gr.


Αυτήν την περίοδο η κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο ανανεώνονται όσο ποτέ! Ευκαιρία για ένα ολοκληρωμένο σετ σεντονιών ή κουβερλί στην κρεβατοκάμαρα και στο βρεφικό δωμάτιο ή ένα σετ από πετσέτες μπάνιου και μπουρνούζια για όλη την οικογένεια.


Επώνυμα Brand στην ΚΕΝΤΙΑ;


Επώνυμοι οίκοι του εξωτερικού εμπιστεύονται χρόνια τώρα τα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ, ως αποκλειστικό διανομέα διάσημων brands, όπως Barbie, Hot Wheels, Paul Frank και «Mr. Men Little Miss».


Τα προϊόντα παράγονται, στο σύνολό τους από την ΚΕΝΤΙΑ και είναι κατασκευασμένα με άψογα φινιρίσματα & 100% βαμβακερή σύνθεση!


Επιπλέον ευκαιρίες ΚΕΝΤΙΑ


Στο νέο e-shop ΚΕΝΤΙΑ μπορείτε να βρείτε ξεχωριστή κατηγορία με προσφορές, προτάσεις για δώρα και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, όπως είναι ο γάμος και το νυφικό κρεβάτι.


Μην ξεχνάτε το -50% και τα Δωρεάν Μεταφορικά έως τις 15/5 για όλες τις παραγγελίες σας!
Ξεκινήστε αμέσως τις αγορές σας, εύκολα και γρήγορα!