Όταν τα Βικτωριανά παραμύθια ζωντανεύουν

Όταν τα Βικτωριανά παραμύθια ζωντανεύουν

Ένα μικρό εξοχικό, όχι μακριά από τη Νέα Υόρκη, μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας από έκπληξη και να θέλουμε να ζήσουμε για πάντα μέσα του.

Βρίσκεται στην πανέμορφη περιοχή Catskills, μια λοφώδη έκταση στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, βορειοδυτικά του Μεγάλου Μήλου. Η ιδιοκτήτριά του ονομάζεται Sandra Foster και το χρησιμοποιεί ως το προσωπικό της studio, στο οποίο διαμένει μαζί με τρεις σκύλους και έντεκα κότες.

Χωρίς μπάνιο και κουζίνα, αυτό το μικρό εξοχικό καταφύγιο είναι ότι πιο ονειρικό έχουμε δει ποτέ, βγαλμένο λες από κάποια ταινία εποχής γεμάτη με κορσέδες, ρουζ και λευκές περούκες. «Στάζει» από ακατέργαστο αλλά κομψό στιλ και γοητεία, διαθέτει ρομαντικούς λευκούς εσωτερικούς χώρους, στοίβες από κινέζικες πορσελάνες μα τριανταφυλλένια μοτίβα, κρυστάλλινους πολυέλαιους και «κύματα» από χάρτινες γιρλάντες.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, αυτός ο μικρός χώρος ήταν μια κυνηγετική καμπίνα στο δάσος, πριν τον αναλάβει η Foster και τον μεταμορφώσει σε αυτό το μαγικό μέρος, χωρίς καμία βοήθεια και με μόλις 3.000 δολάρια.

Θαυμάστε τις φωτογραφίες, όπως κι εμείς, κι επισκεφτείτε το blog της Foster για να δείτε κι άλλα κομμάτια της δουλειάς της.