Ο Justin Timberlake σχεδιάζει για το σπίτι

Ο Justin Timberlake σχεδιάζει για το σπίτι

Δες τα stylish interior designs του!

Ο Justin Timberlake είναι μόλις 31 ετών, όμως έχει καταφέρει να ασχοληθεί και να επιτύχει ως τραγουδιστής/performer, ηθοποιός, σκηνοθέτης, σχεδιαστής μόδας- όπως και ως interior designer! Ο Justin συνεργάζεται λοιπόν με το διάσημο on-line deco shop HomeMint, ξαδερφάκι του StyleMint που ανήκει στις πολυμήχανες διδυμες της μόδας, Olsen.

Το εγχείρημα αυτό δεν είναι βέβαια κάτι που ξεκινά αποκλειστικά μόνος του, αλλά με τη βοήθεια της πολύ καλής του φίλης και διακοσμήτριας, Estee Stanley. Η πανέμορφη Estee, έχει συνεργαστεί με τον Justin στην διακόσμιση και την αρχιτεκτονική των εσωτερικών χώρων των σπιτιών του, τα οποία έχουν επιμεληθεί από κοινού μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Οι δυό τους έδωσαν συνέντευξη στο Elle Decor, μαζί με τις the Kate Bosworth για το JewelMint, την Rachel Bilson που σχεδιαζει για το ShoeMint, και την Jessica Simpson που έχει αναλάβει το BeautyMint. Ο έξυπνος όμιλος BeachMint, έχει επιστρατεύσει τους celebrities δημιουργώντας catchy labels σε όλες τις αγορές. Αντικειμενικά όμως, βλέποντας κανείς τις πρώτες φωτογραφίες ο αγαπημένος μας σταρ διαθέτει πολύ γούστο ακόμη και στη διακόσμιση εσωτερικών χώρων.

Ο Justin Timberlake δήλωσε: "Η HomeMint συνδυάζει την αγάπη μου για την αρχιτεκτονική και το interior design με το πάθος μου για την τεχνολογία και τα social media. Δημιουργήσαμε μαζί ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει προγραμματικά σχέδια για το σπίτι σε προσιτές τιμές."

Όλα τα χρηστικά αντικείμενα και τα διακοσμητικά σχεδιάστηκαν από τον ίδιο ενώ η Estee έκανε μικρές παρεμβάσεις και προτάσεις για eco-friendly υλικά από ευρωπαϊκές χώρες. Όπως είπε ο Justin: "Λοιπόν, αυτό ήταν πραγματικά μια υπέροχη συνεργασία με την Estee , μα δεν νομίζω ότι θα το έκανα αν δεν ήταν μαζί μου. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένα πραγματικά κοινό όραμα για τον σχεδιασμό, γι αυτό και όταν η Beach-Mint ήρθε σε μας, ένιωσα ότι η συνεργασία μας είναι κάτι φυσικό. Η Estee και εγώ είμαστε πολύ φίλοι, έτσι ήταν και πολύ διασκεδαστικό ".

Μιλώντας για την κύρια πηγή έμπνευσής τους, η Estee είπε στο Elle Decor ότι αποτελεί "περισσότερο ένα κράμα από αντίκες και σύγχρονα κομμάτια. Ούτως ή άλλως δεν είμαι διακοσμήτρια μίας κατεύθυνσης. Μου αρέσουν οι συνδυασμοί- να ψάχνω στα μαγαζιά για το κατάλληλο κομμάτι που θα δέσει και θα ξεχωρίσει ταυτόιχρονα από τα υπόλοιπα. Κάπως έτσι συνεργαστήκαμε με τον Justin για τους δικούς του χώρους."

Ο Timberlake πρόσθεσε: "Είναι αλήθεια. Mου αρέσει η ξεκάθαρη, μινιμαλιστική σχεδόν σύγχρονη αρχιτεκτονική . χωρίς να απαρνούμε αντικείμενα με ιστορία και συναίσθημα. Με ό, τι κάνουμε μαζί, προσπαθούμε να επιτύχουμε τη σωστή αντίθεση προκειμένου να δημιουργήσουμε κομμάτια και δωμάτια πολύπλευρα, που συνδυάζουν διαφορετικά είδη αρχιτεκτονικής και design. Αυτό είναι που κάνει τη BeachMint να ξεχωρίζει. Δεν αντιμετωπίζει τους ανθρώπους μόνο ως πελάτες. Με τα HomeMint θέλουμε να έχουμε μια σχέση μαζί τους. Αν εμείς δεν θα βάζαμε τις δημιουργίες μας στα σπίτια μας, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από τον πελάτη να το κάνει! "

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BeachMint, Josh Berman είπε με τη σειρά του ότι, "Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε μια προσιτή πολυτελή συλλογή για το σπίτι στους πελάτες μας, που συνδυάζει το εξαιρετικό ταλέντο και την εμπειρία της Estee, με την άψογη αισθητική του Justin."


Ο Πρόεδρος Ντιέγκο Berdakin πρόσθεσε ότι "η HomeMint είναι μια φυσική προσθήκη στην οικογένεια των σημάτων μας. Η κοινωνική εμπειρία της BeachMint μέσα από τις πωλήσεις της δείχνει πως δεν υπάρχει μέρος που να είναι πιο σημαντικό από το σπίτι του πελάτη."


Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση homemint.com ξεκινώντας τον ερχόμενο Μάιο. H σειρά έχει έντονα παραδοσιακά στοιχεία που εμείς συστήνουμε ανεπιφύλακτα για τα ελληνικά δεδομένα! Οι τιμές τους είναι αρκετά προσιτές ξεκινώντας από 10 έως 180 ευρώ.