Demi Moore- Ashton Kutcher: Το σπίτι όπου έμεναν

Demi Moore- Ashton Kutcher: Το σπίτι όπου έμεναν

Μία απολύτως μοντέρνα, μίνιμαλ κατοικία στο Μπέβερλι Χιλς

Όταν κανείς περιτριγυρίζεται καθημερινά από 10 εκατομμύρια ανθρώπους- όσος είναι, δηλαδή, ο πληθυσμός της κομητείας του Λος Άντζελες, οι ρυθμοί της ζωής σου μπορεί αν είναι εξωφρενικοί και αστραπιαίοι. Αλλά η πόλη των Αγγέλων διαφοροποιείται από τις άλλες μεγαλουπόλεις, σε ένα βασικό σημείο: μέσα στον όχλο και τους φρενήρεις ρυθμούς, υπάρχουν, σχεδόν σε κάθε τετράγωνο, «πνεύμονες» πράσινου και πάρκα.

Αυτό, ακριβώς, συμβαίνει με το σπίτι της Demi Moore στο Μπέβερλι Χιλς το οποίο αγόρασε όταν οι τρεις κόρες της την έπεισαν να μετακομίσουν, από το βουκολικό Idaho, όπου μεγάλωσαν, στην ηλιόλουστη πολιτεία. «Όταν είδαμε το σπίτι για πρώτη φορά», λέει η σταρ, «οι κόρες μου ψιθύρισαν αμέσως "αυτό είναι". Ήταν ιδανικό. Ακριβώς στο κέντρο της πόλης, αλλά με μία απολύτως γαλήνια αίσθηση. Ήταν σαν να βρισκόμαστε σε δεντρόσπιτο».

Το σπίτι, που χτίστηκε την δεκαετία του '50 έχει, σύμφωνα με τη σταρ «μία ζεστασιά και μία αίσθηση φύσης. Η επιθυμία μου ήταν να διατηρήσω την αίσθηση της ακεραιότητας. Νιώθεις το εξωτερικό τοπίο όταν είσαι μέσα. Το σπίτι είναι μέρος της φύσης και η φύση δεν κάνει λάθη».