Η Reese Witherspoon μας ξεναγεί στο σπίτι όπου παντρεύτηκε

Η Reese Witherspoon μας ξεναγεί στο σπίτι όπου παντρεύτηκε

Στο Ojai της Καλιφόρνια

Η 36χρονη ηθοποιός άνοιξε για το Elle Décor τις πόρτες του σπιτιού της, ενός πανέμορφου ράντζου στην τοποθεσία Ojai, λίγο έξω από το Λος Άντζελες.

Το σπίτι, μάλιστα, έχει ξεχωριστή αξία για την Witherspoon αφού εκεί παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Jim Toth, τον περασμένο Μάρτιο. Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό: «Όταν αγοράζεις ένα έργο τέχνης δεν σου ανήκει, στην πραγματικότητα, είσαι απλώς αυτός που το φροντίζει». Το ράντζο χτίστηκε το 1923 και αρχιτέκτονάς του είναι ο διάσημος Wallace Neff. Ο Reese και ο Jim, μαζί με τα δύο παιδιά της σταρ, από τον πρώτο γάμο της με τον Ryan Philippe, την 12χρονη Ava και τον 8χρονο Deacon, περνούν εκεί τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές τους. Το κτίσμα πλαισιώνει η πισίνα, οι στάβλοι και οι ξενώνες του.

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι, ένας επιπλέον λόγος που αγαπάει πολύ αυτό το σπίτι είναι το γεγονός ότι της θυμίζει τα δικά της παιδικά χρόνια, που πέρασε στην αμερικανική επαρχεία στο Tennessee: «Ήθελα και τα παιδιά μου να ζήσουν την εμπειρία του να μην φοβούνται μην λερωθούν από τις λάσπες, και να μεγαλώνουν μαζί με ζώα» δήλωσε, και παραδέχτηκε ότι είναι το καταφύγιό της, όταν δεν δουλεύει. «Είναι χώρος διαλογισμού και εκτόνωσης. Με το που περνάω την πύλη του, χαλαρώνω. Ο αέρας είναι καθαρός, δεν υπάρχουν τηλέφωνα που χτυπάνε ακατάπαυστα, δεν έχω ίντερνετ. Ο χρόνος σταματάει να τρέχει και, μέσα στην πρώτη ώρα, με έχει ήδη πάρει ο ύπνος στον καναπέ. Είναι σαν ένα κομμάτι του Tennessee να μεταφέρθηκε στην Καλιφόρνια».

Διαβάστε ακόμα:

Reese Witherspoon: Είμαι ολοστρόγγυλη!

Ryan Phillippe: Το εργένικο σπίτι των 7 εκατομ. δολ.

Reese προς Kate Middleton: "Θέλεις να γίνουμε φίλες;"