Η Taylor Swift αγοράζει παραθαλάσσια έπαυλη αξίας 5 εκ. δίπλα στους Kennedy!

Η Taylor Swift αγοράζει παραθαλάσσια έπαυλη αξίας 5 εκ. δίπλα στους Kennedy!

Δεν αφήνει τον Connor από τα μάτια της...

Προχωράνε τα πράγματα ανάμεσα στην Taylor Swift και τον νέο της φίλο Connor Kennedy! Η 22χρονη, φέρεται να αγόρασε μία παραθαλάσσια έπαυλη στο Hyannis Port, της Μασαχουσέτης, δίπλα ακριβώς στο σπίτι των Kennedy μετά από την πολλή... παρέα που έκανε με τον 18χρονο Connor, όλο το καλοκαίρι.

Το σπίτι, που έχει 7 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, ξενώνα και ιδωτική παραλία έχει θέα στο ειδυλλιακό Nantucket Sound του Cape Cod και το χωρίζει μόνο ενα δρομάκι από το σπίτι της γιαγιάς του Connor, δύο από το δικό του! Τυχαίο;

Οι δυο τους κυκλοφορούν δημόσια μαζί τουλάχιστον ένα μήνα τώρα παρότι η επαφή τους ξεκίνησε από το Μάιο που αυτοκτόνησε η μητέρα του Taylor, Mary. Η Swift έμεινε δίπλα του και τον στήριξε σε όλη αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. Οι φήμες λένε πως δεν επιτρέπεται στον Conor Kennedy, γιο του Robert F. Kennedy Jnr. να την φέρει σπίτι ακόμη ... αλλά πλεον αυτό δεν τους προβληματίζει.

Για την ακρίβεια το σπίτι κόστισε $4.9 εκατομμύρια στην τραγουδίστρια- αρκετά καλή τιμή για τα 4,400 τ.μ. του. Η πραγματική του αξία, ξεπερνά τα $13.5 εκατομμύρια, όμως μένει στα αζήτητα από το 2010- καθότι δεν θέλουν και πολλοί να βρίσκονται δίπλα στους Kennedy...

Πάντως ασχέτως ηλικίας η τραγουδιστρια έχει ιστορικό στους διάσημους και ισχυρούς boyfriends: Joe Jonas, 22; Jake Gyllenhaal, 31; John Mayer, 34, και Taylor Lautner, 20.

Διαβάστε ακόμη:

Χτίζοντας μία μίνι έπαυλη σε ένα απλό στενό οικόπεδο!

Μια «see through» εκκλησία γεμάτη φως και φύση

Ένα τροχόσπιτο μέσα στο σπίτι του!