Ένα σπίτι με πισίνα για ουρανό και τη θάλασσα για θέα!

Ένα σπίτι με πισίνα για ουρανό και τη θάλασσα για θέα!

Υπέροχη αρχιτεκτονική από το Μεξικό

Καμιά φορά στην αρχιτεκτονική υπάρχουν υποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν. Ένα ζευγάρι κληρονόμισε ένα οικόπεδο στην κορυφή του Roca Blanca, στο Μεξικό. Η μαγευτική του θέα τους έκανε να θέλουν να μένουν συνεχώς έξω τους καλοκαιρινούς μήνες για να την απολαμβάνουν.

Το σημείο άγριο και οι τρόποι να δημιουργήσει κανείς ένα αξιόλογο οίκημα, λίγοι. Η αρχιτέκτονας, Tatiana Bilbao όμως βρήκε την ιδανική λύση για το ζευγάρι που μπορεί πλέον να απολαμβάνει την αγαπημένη του θέα, καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας με τον πιο αξιοζήλευτο τρόπο. Το σπίτι που χτίστηκε, δεν φάινεται αρχικά να είναι το πιο καλαίσθητο και ευχύχωρο, διαθέτει όμως κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει.

Με επιρροές από το το αστρονομικό κέντρο του Νέου Δελχί, το κυκλικό οίκημα για ταβάνι, έχει μία πισίνα, περιτρυγυρισμένη από ξύλινη επιφάνεια. Το ζευγάρι και οι φίλοι του μπορούν να απολαμβάνουν το καταπληκτικό τοπίο με τον ωκεανό να σκάει στα βράχια, νιώθοντας ένα με αυτό. Το εσωτερικό του σπιτιού δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί καθώς μόλις κατοικήθηκε, αλλά αναμένεται να έρθει σε συμφωνία με το όλο concept..

Εμείς μια φορά τους ζηλεύουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Στο διαμέρισμα της Hilary Swank στο Μανχάταν

Pop-art αρχιτεκτονική γεμάτη χρώμα

Μέσα στο σπίτι του Salvador Dali!