Στο σπίτι της Sarah Jessica Parker (φωτό)

Στο σπίτι της Sarah Jessica Parker (φωτό)

Το απίστευτό σπίτι της ηθοποιού και του συζύγου της, στο κέντρο του Μανχάταν

Η Sarah Jessica Parker και ο σύζυγός της, Matthew Broderick αγόρασαν το –αρχαιοελληνικού ρυθμού- σπίτι τους, στην Ανατολική 10η οδό του Μανχάταν μόλις πέρυσι.
Οι δυο τους ανακαίνισαν πλήρως τους χώρους του σπιτιού, αλλά ποτέ δεν μετακόμισαν σε αυτό. Αντ' αυτού, πριν λίγο καιρό, στο σπίτι μπήκε πωλητήριο. Το ζευγάρι απέκτησε το σπίτι στην τιμή των 18.995 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ, μετά την ανακαίνιση, η τιμή πώλησής του είναι 25 εκατομμύρια δολάρια.

Στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού της 47χρονης σταρ και του 50χρονου συζύγου της είναι εντυπωσιακή η βεράντα- deck, γύρω από την οποία υπάρχει πλούσια βλάστηση, η οποία επιτρέπει στους κατοίκους να διατηρούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα βλέμματα των περαστικών. Οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού, οι οποίοι εκτείνονται σε πολλούς ορόφους, συνθέτουν ένα σπίτι το οποίο η Carrie Bradshaw σίγουρα θα ζήλευε. Το έκτασης 630, περίπου, τετραγωνικών μέτρων σπίτι έχει έξι υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, εφτά τζάκια και μοναδικό σύστημα ασφάλειας με εσωτερικές κάμερες και ενδοσυνεννόηση. Αναρωτιόμαστε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα το πάρει.

Διαβάστε ακόμα:
Sex and the City: Πόσο κόστισε η iconic τούλινη φούστα της Carrie;
Carrie Bradshaw: Αφιέρωμα στο απόλυτο fashion icon
Το σπίτι του Sex Αnd Τhe City πουλήθηκε για 9,8 εκατομμ. δολάρια