Μέσα στο υπέροχο σπίτι της Nina Garcia

Μέσα στο υπέροχο σπίτι της Nina Garcia

Στην καρδιά του Μανχάταν, η fashion director του περιοδικού Marie Claire και κριτής του Project Runway έχει δημιουργήσει το ιδανικό καταφύγιο για την ίδια και την οικογένειά της

Έναν ονειρεμένο, οικογενειακό παράδεισο στο Upper East Side του Μανχάταν έχει καταφέρει να δημιουργήσει η Nina Garcia. Η στυλίστρια και τηλεοπτική κριτής του fashion reality, Project Runway, όταν επιστρέφει από τα μεγάλα ταξίδια στης στα fashion weeks των πρωτευουσών του κόσμου –από το Λονδίνο, στο Μιλάνο και από εκεί στο Παρίσι- θέλει να βρίσκει έναν χώρο ήρεμο, γεμάτο αγαπημένα της αντικείμενα, τον οποίο μοιράζεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Όταν μπαίνω στο σπίτι μου, έχω την ανάγκη να νιώθω ότι αποσυνδέομαι από τα πάντα. Όλες οι άλλες πτυχές της ζωής μου με κάνουν να είμαι μονίμως σε εγρήγορση. Εδώ, θέλω τα πράγματα να είναι αρμονικά και χαλαρά, και να περικλείομαι από αντικείμενα που λατρεύω- αλλά όχι πάρα πολλά», είπε η ίδια στο περιοδικό Architectural Digest. Το σπίτι απέκτησε η Garcia με τον σύζυγό της, David Conrod, πριν από εφτά χρόνια, και βρίσκεται σε ένα τούβλινο κτίριο του 1908. Οι τρεις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού στεγάζουν το ζευγάρι αλλά και τους δύο γιους του, Lucas και Alexander.

Διαβάστε ακόμα:
Οι κρεμαστοί κήποι του Χονγκ-Κονγκ: Επιχείρηση επιστροφή στη φύση!
Το σπίτι της Jennifer Aniston στη Νέα Υόρκη
Μέσα στο παραμυθένιο σπίτι της Dita von Teese