Το δωμάτιο του Batman και ο σωσίας του Clooney!

Το δωμάτιο του Batman και ο σωσίας του Clooney!

Ένα δωμάτιο ύμνος στον ήρωα που έβαλε έναν σταρ σε μπελάδες...

Mία περίεργη ιστορία συνοδεύει το πιο πιστό αντίγραφό του δωματίου του Batman το οποίο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Eden στην Ταϊβάν. Οι ιδιοκτήτες δημιούργησαν μία σουίτα για τους λάτρεις του Batman που είναι αμέτρητοι.

Ο περιβόητος μάλιστα σωσίας του διάσημου ηθοποιού George Clooney, τον οποίο ο σταρ είχε μηνύσει για πολλαπλές απάτες για τις οποίες μεταχειριζόταν το όνομά του το εκμεταλλεύτηκε δεόντως... Ο απατεώνας Clooney, χρησιμοποίησε το δωμάτιο μάλιστα προκειμένου να κάνει μία 29χρονη γόνο βιομήχανου από την Ταϊβάν να ξοδέψει γι' αυτόν 48000 δολάρια, λέγοντας της πως το δωμάτιο αυτό το είχαν κάνει για τον ίδιο όταν είχε πάει να μείνει στο ξενοδοχείο μετά το γύρισμα της ταινίας όπου υποδυόταν τον Batman. Η κοπέλα, προς μεγάλη της έκπληξη είδε το δωμάτιο και πείστηκε πως πράγματι είχε διαδικτυακή σχέση με τον ηθοποιό. Περιττό να σας πούμε ότι η κοπέλα κηνυγούσε τον αληθινό Clooney για ψυχική ωδύνη όταν ο σωσίας εξαφανίστηκε χρεώνοντας την πιστωτική της μετά από μία βραδιά πάθους.

Δεν θα σχολιάσουμε την γκάφα της νεαρής αλλά αν καλοκοιτάξουμε το δωμάτιο, είναι ένας μικρός Bat-παράδεισος που διαθέτει ακόμη και ένα αντίγραφο του Batmobil!

Διαβάστε ακόμη:

Το πιο μικρό σπιτάκι στον κόσμο είναι μόλις 12 τμ!

Tο πιο οικολογικό και ενεργειακά εκμεταλλεύσιμο σπίτι στον κόσμο!