Επεκτείνετε το σπίτι σας με κοντέινερ!

Επεκτείνετε το σπίτι σας με κοντέινερ!

Όταν η φαντασία διευκολύνει με στυλ!

Aυτή η πρόταση έρχεται από μία εταιρεία που υποστηρίζει σε κάθε της project την ανακύκλωση και την επανάχρηση των υλικών, ακόμη και τη μετατροπή με την αλλαγή χρήσης των υλικών. Γενικά η τάση αυτή έχει πολλούς υποστηρικτές και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Όταν δε αυτό γίεται με μεράκι και στυλ το ζηλεύουμε και λίγο!

Το αρχιτεκτονικό στούντιο Poteet είναι μία εταιρία υπέρμαχος της οικολογίας, που έχει δώσει πάρα πολλά παραδείγματα για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντικείμενα που συνήθως θεωρούμε άχρηστα ή τουλάχιστον στο μυαλό μας έχουμε μία μόνο περιορισμένη αντίληψη για τη χρήση τους. Οι αρχιτέκτονες της ομάδας, κατά τον σχεδιασμό απέδειξαν ότι ακόμη κι εάν κοντέινερ μπορεί να μετατραπεί σε βασικό υλικό με πολλές χρήσεις και που συνδυάζουν το μοντέρνο design και το χαμηλό κόστος.

Ο πελάτης ζήτησε έναν ξενώνα με χαμηλό κόστος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν επέκταση του σπιτιού. Το αποτέλεσμα είναι ένας όμορφος βιώσιμος χώρος με πράσινη οροφή. Στο εσωτερικό η απαραίτητη μόνωση επιτεύχθηκε με αφρό στους τοίχους και κόντρα πλακέ. Ο εν λόγω ξενώνας διαθέτει όλα τα απαραίτητα και μας εμπνέει αν μη τι άλλο να μπούμε και να βιώσουμε τους χώρους του με ευχάριστη διάθεση!

Διαβάστε ακόμη:

Ένα εγκαταλελειμένο αγρόκτημα στην άκρη μιας πόλης γίνεται σπίτι

Τα 10 μικρότερα σπίτια στον κόσμο!

Donatella Versace, Giorgio Armani, Marc Jacobs και άλλοι ανοίγουν τον προσωπικό τους χώρο