Βγάλε διαζύγιο με μία επίσκεψη στο ξενοδοχείο! (video)

Βγάλε διαζύγιο με μία επίσκεψη στο ξενοδοχείο! (video)

Κάνε check in Παρασκευή και φύγε ελέυθερο πουλί την Κυριακή

Θέλετε να χωρίσετε; Σας κούρασε ο γάμος σας αλλά θέλετε να αποφύγετε καβγάδες, διαμάχες δικαστικές και μη, και κλάμα; Μπορείτε να το καταφέρετε σε 3 μόνο μέρες. Ο 33χρονος Jim Halfens, δημιούργησε το Ξενοδοχείο Διαζυγίου. ! Ο ευφυέστατος επιχειρηματίας, κάνοντας σχετική συμφωνία με ένα μέχρι πρότινος απλό ξενοδοχείο στην Ολλανδία, το μετονόμασε σε Divorce Hotel, κυριολεκτικά θησαύρισε.

Πώς το κάνεις; Επιλέγεις ένα Σαββατοκύριακο, κάνεις check in στο ξενοδοχείο την Παρασκευή μαζί με τον/την σύζυγό σου και κάνετε check out την Κυριακή με τα χαρτιά του διαζυγίου στα χέρια. Το προσωπικό του ξενοδοχείου απαρτίζεται από διαμεσολαβητές, νομικούς συμβούλους και δικηγόρους. Οι σύζυγοι μένουν σε σουίτες, χωριστά φυσικά και οι υπόλοιποι εργαζόμενη αναλαμβάνουν τη χαλάρωση, τη φροντίδα τους και την απόσταση του ενός από τον άλλον! Μία απλή επίσκεψη στον τοπικό δικαστή για να επικυρωθούν τα χαρτιά, είναι το μόνο που χρειάζεται βγαίνοντας από το ξενοδοχείο.

Η χρέωση μπορεί να είναι από 3500 έως 10000 δολάρια, λογική τιμή για τις ΗΠΑ όπου ένα μικρομεσαίο διαζύγιο κυμαίνεται από 5000 έως 20000 δολάρια. Η Αμερική είναι ο επόμενος σταθμός του Halfens ο οποίος διαθέτει 6 Ξενοδοχεία Διαζυγίου στην Ολλανδία.

Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Διαβάστε ακόμη:

Χωράνε δύο κρεβατοκάμαρες σε 36 τ.μ. ;
To Βιοκλιματικό κτίριο στο Γκάζι: Ένα απίστευτο έργο σε εξέλιξη!


Divorce Hotel Offers Getaway από tvnportal