H Miranda Kerr δε χωρίζει. Πουλάει το εργένικο διαμέρισμά της!(φωτό)

H Miranda Kerr δε χωρίζει. Πουλάει το εργένικο διαμέρισμά της!(φωτό)

Στην τιμή των $1.3 εκατομμυρίων δολαρίων

Μπορεί το sexy supermodel να παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της το 2010, όμως αποφάσισε να πουλήσει το εργένικο διαμέρισμά της μόλιςτώρα, βάζοντας τέλος στις φήμες περί χωρισμού με τον Orlando Bloom, λέγοντας:

«Το πουλάω, δεν μου χρειάζεται. Θέλω περισσότερο χώρο και χρόνο να ασχοληθώ με την οικογένειά μου».

Στην πραγματικότητα ήθελε να το πουλήσει εξ' αρχής όμως η αξία των ακινήτων έπεφτε στη Νέα Υόρκη και μόλις ανέβηκε λίγο, το έβγαλε στην αγορά!

Το... διαμέρισμα εμβαδού 904 τμ βρίσκεται στο 10ο όροφο με παράθυρα από το έδαφος ως το ταβάνι ενώ έχει δύο μπαλκόνια Juliet κι ένα τερ'αστιο μπάνιο με γυάλινους τοίχους στη μέση του σαλονιού της! Το κτήριο, ονόματι Jade (πήρε το όνομά του από τη Jade Jagger που το σχεδίασε) διαθέτει δυόροφη ταράτσα για τους ενοίκους, πισίνα και τακούζι, γυμναστήριο και ένα Μαροκινού στυλ καθιστικό. Λευκά ξύλινα πατώματα και μία τεράστια κρεβατοκάμαρα με ντουλάπες που καταλαμβάνουν όλη την επιφάνεια των τοίχων το κάνουν να ξεχωρίζει.

Η κουζίνα επίσης είναι ιδιαίτερη με εντοιχισμένες συσκευές Miele ένα ψυγείο Sub-Zero ενώ ακόμη και τα πλακάκια είναι από γυαλί.

Δείτε τις φωτογραφίες!

Διαβάστε ακόμη:

Στο φωτεινό ρετιρέ της Kate Winslet στη Νέα Υόρκη

O Ethan Hawke πουλάει το σπίτι του!