Πέτρες για ξάπλωμα

Πέτρες για ξάπλωμα

Ποτέ πριν οι πέτρες δεν ήταν τόσο αναπαυτικές

Σκεφτείτε το σαλόνι σας γεμάτο με κοτρώνες στο μέγεθος καναπέ και μικρότερα βραχάκια στο μέγεθος πολυθρόνας. Το υπνοδωμάτιό σας έχει μεταμορφωθεί σε ορεινή περιοχή και το μπαλκόνι σας είναι γεμάτο με βράχια, κάθε μεγέθους, σαν να τα ξέβρασε η παλίρροια.

Όχι, δεν ξέρασε κάποιο βουνό πάνω στο σπίτι σας, ούτε αναφερόμαστε στις κοινές πέτρες, τις σκληρές και άγριες. Η ομάδα σχεδιαστών της εταιρείας Smarin δημιούργησε μια σειρά από, ας πούμε, καθιστικά, τα οποία όμως δεν μοιάζουν σε τίποτα απ' ότι έχετε δει μέχρι τώρα. Μοιάζουν με πέτρες, έχουν το χρώμα της πέτρας και πολλά από τα μεγέθη της, από μικρά πετραδάκια μέχρι τεράστιους βράχους, με τη διαφορά όμως πως, σε αντίθεση με τις άλλες, αυτές οι πέτρες είναι σχεδιασμένες για ατελείωτες ώρες ξάπλας, ύπνου, ακόμα και παιχνιδιού.

Ονομάζονται Livingstones και δεν είναι τίποτε άλλο από μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη, με τη μορφή πετρωμάτων. Ενώ όμως φαίνονται τόσο αληθινά, με το που ξαπλώνεις πάνω τους συνειδητοποιείς πόσο μαλακά και ζεστά είναι, ικανά να αντικαταστήσουν τον καναπέ, τις καρέκλες, τις πολυθρόνες, ακόμα και το κρεβάτι σας. Είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου με οικολογικό χαρακτήρα και υποαλλεργικά, ενώ διαθέτουν διαφορετικά καλύμματα για χρήση εντός και εκτός σπιτιού, τα οποία μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο.

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν να κάνετε το σπίτι σας μια ατελείωτη παραλία; Μάθετε περισσότερα εδώ www.smarin.net