Ρίξτε μια ματιά στο πανάκριβο διαμέρισμα της Lindsay Lohan

Ρίξτε μια ματιά στο πανάκριβο διαμέρισμα της Lindsay Lohan

Κοστίζει 16.800 δολάρια το μήνα

Όταν ακούς ότι για ένα σπίτι δίνεται ενοίκιο 16.800 δολάρια το μήνα πραγματικά είναι να βγαίνει έξω από τα ρούχα σου. Στην περίπτωση όμως της Lindsay Lohan τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αφού το ενοίκιο δεν το πληρώνει η ίδια αλλά η Oprah Winfrey όπως αποκάλυψε η MailOnline.

Τι σχέση μπορεί να έχει η Oprah με τη νεαρή ηθοποιό; Όπως όλα δείχνουν όλα είναι μέρος μια συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και πιο συγκεκριμένα 2 εκατομμυρίων δολαρίων αφού με αυτό το ποσό η Lindsay Lohan δέχθηκε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το οποίο έχει αναλάβει να γυρίσει και να προβάλει η εταιρεία παραγωγής της Oprah Winfrey.

Αυτό, λοιπόν, το υπέροχο διαμέρισμα που βρίσκεται σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους του Soho είναι προσφορά της Oprah. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει από μέσα την συμφωνία που έχει γίνει "είναι ακριβώς το ίδιο, όπως γίνεται στη διάρκεια γυρισμάτων κάποιας ταινίας. Σε αυτό το διαμέρισμα μαγνητοσκοπείτε η ζωή της Lindsay".

Όπως μπορείτε να δείτε το σπίτι είναι άκρως μινιμαλιστικό, με λευκούς τοίχους και πολύ απλά έπιπλα, στιλάτο και σίγουρα η 27χρονη ηθοποιός απολαμβάνει να ζει εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Η διάσημη ηθοποιός είχε sexy διάθεση αλλά μήπως το παράκανε;

Ποιoν φωτογραφίζει στο κρεβάτι η Lindsay Lohan ενώ κοιμάται;