Στο σπίτι των Diane Kruger και Jοshua Jackson στο Λος Άντζελες

Στο σπίτι των Diane Kruger και Jοshua Jackson στο Λος Άντζελες

Δείτε τους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας του αγαπημένου ζευγαριού, στην Πόλη των Αγγέλων

Παρότι η τηλεοπτική σειρά «The Bridge», όπου πρωταγωνιστεί, γυρίζεται στο Λος Άντζελες, η Diane Kruger φαίνεται αποφασισμένη να εγκατασταθεί, μαζί με τον σύντροφό της, Joshua Jackson, στο Παρίσι, όπου έχει ένα διαμέρισμα δίπλα από το σπίτι του Karl Lagerfeld.

«Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μεγαλώνει παιδιά εκεί. Θα το ήθελα πολύ, να έχω μικρά Γαλλάκια», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Και, μάλλον, με αυτό το σκεπτικό, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι που αγόρασε, με τον σύντροφό της, στην Πόλη των Αγγέλων. Στην αγγελία είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, το οποίο το ζευγάρι απέκτησε το 2009 για 1,315 εκατομμύρια δολάρια και μπορούμε να πούμε ότι ενθουσιαστήκαμε.

Η όμορφη μονοκατοικία, έκτασης 220, περίπου, τετραγωνικών μέτρων, έχει τρία υπνοδωμάτια και αντίστοιχο αριθμό μπάνιων, ενώ ξεχωρίζουν οι ηλιόλουστοι, ανοιχτοί χώροι, τα παλ χρώματα αλλά και ο τοίχος- μαυροπίνακας στην κουζίνα. Η κατοικία του ζευγαριού περιέχει, ακόμα, ένα ευρύχωρο media room καθώς και έναν πολυτελή ξενώνα στο υπόγειο, για τους επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμα:

Diane Kruger: Με Chanel floral δημιουργία που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη
Diane Kruger: Αποθεώνει το ασπρόμαυρο φόρεμα με αξεσουάρ σε παλ αποχρώσεις
Diane Kruger: εθισμένη στην ομορφιά στο παρισινό Glamour