Η Jessica Biel σε ρόλο interior designer

Η Jessica Biel σε ρόλο interior designer

Η διάσημη ηθοποιός δίνει τα δικά της tips για στυλάτους χώρους

Το site Domaine Home επιστράτευσε την Jessica Biel για να φτιάξει έναν χώρο όπως αυτή τον ονειρεύεται. Άλλωστε η σταρ είναι γνωστή και για το άψογο γούστο της. Μεταξύ των fashion- forward αξεσουάρ, των όμορφων επίπλων και του εξαιρετικού styling, συγκρατήσαμε πέντε από τις συμβουλές της για πανέμορφους εσωτερικούς χώρους.

1) Εμπνευστείτε από την Coco Chanel
Από τον καναπέ με το γραφιστικό print, μέχρι τον τοίχο με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, τίποτα δεν είναι καλύτερο, από τον κλασικό black & white συνδυασμό. Βάλτε πινελιές με αντικείμενα στο αγαπημένο σας, έντονο χρώμα ή κάντε layering με ριχτάρια σε nude αποχρώσεις.

2) Χρησιμοποιείστε διαφορετικά τα χαλιά
Κι όμως, δεν είναι μόνο για τα πατώματα- δημιουργήστε την αίσθηση ταπετσαρίας κρεμώντας ένα χαλί ή ένα κιλίμι- αντίκα στον τοίχο.

3) Αγαπήστε τα δερμάτινα έπιπλα
Για μία αίσθηση ζεστασιάς αλλά και ένα masculine twist αναβαθμίστε τον χώρο με μία παλιά, δερμάτινη πολυθρόνα ή έναν καναπέ.

4) Διακοσμείστε με βιβλία
Βάλτε τα αγαπημένα σας βιβλία σε στοίβες στον χώρο. Όχι μόνο θα τα έχετε πρόχειρα, αλλά θα δημιουργήσετε και ένα ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα. Για ένα polished εφέ, στις κορυφές των στοιβών τοποθετείστε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά αντικείμενα.

5) Κάντε layering με τα σχέδια
Αν αγαπάτε prints και patterns, μην φοβάστε το mix & match! Το μυστικό είναι να παραμείνετε πιστή σε μία συγκεκριμένη χρωματική παλέτα και να συνδυάσετε patterns διαφορετικών μεγεθών.

Διαβάστε ακόμα:
Στο σπίτι των Diane Kruger και Jοshua Jackson στο Λος Άντζελες
Διάλεξε το κατάλληλο χρώμα για κάθε δωμάτιο
Η πολυτελής έπαυλη της Angelina Jolie στην Αυστραλία