Είστε λάτρεις του Instagram; Δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις φωτογραφίες σας

Ερμιόνη Σαρρή
Είστε λάτρεις του Instagram; Δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις φωτογραφίες σας

Ιδέες διακόσμησης για τα πιο μοντέρνα σπίτια του καλοκαιριού

Το κινητό σας έχει γίνει η νέα σας φωτογραφική μηχανή. Τραβάτε selfies με την παρέα σας ενώ πίνετε τα καφεδάκια σας ή απαθανατίζετε τα ονειρικά τοπία που γνωρίζετε. Το instagram είναι ο νέος διαδικτυακός τρόπος επικοινωνίας, αφού μία και μόνο φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Αφήστε που τα φίλτρα του σας έχουν μαγέψει και περνάτε πολλά λεπτά παίζοντας μαζί τους.

Γιατί όμως οι τόσο ξεχωριστές σας στιγμές να μένουν για πάντα στη μνήμη του κινητού σας; Παλιότερα, με το που γυρίζατε από τις διακοπές τρέχατε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας και να γεμίσετε ένα σπίτι με χαμόγελα. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να διακοσμήσετε και πάλι το σπίτι σας με τις φιλτραρισμένες σας φωτογραφίες (instagram και φίλτρα πάνε μαζί) και αφήστε όλους σας τους φίλους.... άφωνους.

Διακοσμητικά για τα φακελάκια του τσαγιού: Τώρα ίσως δεν έχετε καταλάβει πολύ καλά το τι και πώς, αλλά η κατασκευή είναι εξίσου απλή και εντυπωσιακή. Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και πλαστικοποιήστε τις. Ύστερα, ανοίξτε μία μικρή τρύπα και από εκεί περάστε το σκοινάκι που κρέμεται το φακελάκι του τσαγιού. Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που πίνετε το αγαπημένο σας ρόφημα (ζεστό ή παγωμένο) θα θυμάστε και τις πιο ανέμελες στιγμές σας.

tea bag res 15 05 cc390

Και αν συνηθίζετε να φωνάζετε τις φίλες σας στο σπίτι για τσάι και κους κους, εκτυπώστε φωτογραφίες μαζί τους και οργανώστε το πιο πρωτότυπο tea σουαρέ.Τις ίδιες φωτογραφίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και ως σουβέρ για τα ποτήρια σας. Θα ακουμπάτε το νερό σας και από κάτω θα αποτυπώνεται το καλοκαίρι εκείνο στη... Μύκονο.

Μαξιλαροθήκες: Μία ακόμη πρωτότυπη ιδέα για να εκμεταλλευτείτε σωστά τις φωτογραφίες σας αυτές είναι να τις εκτυπώσετε πάνω σε μικρές μαξιλαροθήκες και να ντύσετε τα μαξιλάρια του καναπέ σας. Κάποιο μαγευτικό τοπίο (το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, για πάραδειγμα) ή μία τρυφερή στιγμή με τα παιδιά σας ίσως γίνουν και πιο σημαντικοί λόγοι για να μην ξεκολλάτε από τον καναπέ σας.

pillows-thepinkdoormat 49b9d

Cubes: Τα μικρά κυβάκια του instagram να ξέρετε ότι δε θα αφήσουν κανέναν σας καλεσμένο ασυγκίνητο. Θα τους δείτε να τα επεξεργάζονται με τις ώρες και εσείς από πάνω τους να τους εξιστορείτε τι σημαίνει η καθεμία. Οι πιο αστείες σας στιγμές με τις φίλες σας, τα πατουσάκια του νεογέννητου μωρού σας ή ακόμη και το αγαπημένο σας φιλτραρισμένο ρητό θα γίνει αντικείμενα πολλών συζητήσεων. Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να τα κάνετε δώρο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακουμπισμένα στο τραπέζι ή κρεμασμένα κάπου αλλού, θα είναι και πάλι πηγή πολλών αποριών.

cube-wellitsokay 73df5

Instagram τοίχος: Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας πάνω σε μικρούς καμβάδες ή κρεμάστε τις με ξύλινα μανταλάκια πάνω σε ένα σπάγκο. Ανάλογα με το στυλ του σπιτιού σας, κρεμάστε τις στον τοίχο και μην αφήσετε τη μνήμη σας να τις... ξεχάσει.

blocks-ajoyfulriot 2b8b0
frame-lingyeungb 73a11

Διαβάστε ακόμη:

Alohaaaa! Έπιασες δουλειά σε νησί; Δες πώς θα περάσεις το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου