Σιδέρωμα στο μισό χρόνο; Ιδού πώς!

Σιδέρωμα στο μισό χρόνο; Ιδού πώς!

Γιατί όλα θέλουν τον τρόπο τους

Φεύγετε από το γραφείο, η κούρασή σας απερίγραπτη και η διάθεσή σας όχι και στα καλύτερά της. Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε στον καναπέ σας και να χαζέψετε τηλεόραση. Έλα όμως που μια στοίβα ρούχων σας περιμένει με ανυπομονησία και σας κλείνει το μάτι με... νόημα.


Μην πανικοβάλλεστε. Όλα θέλουν τον τρόπο τους. Πάμε να δούμε, λοιπόν, πώς θα καταφέρετε να κάνετε το σιδέρωμα παιχνιδάκι:


- Ξεχωρίστε ανά ύφασμα τα ρούχα σας και αφήστε για το τέλος εκείνα που χρειάζονται επίμονο σιδέρωμα και πιο υψηλή θερμοκρασία.
- Σιδερώνετε πάντα προς μία κατεύθυνση, αποφεύγοντας τις μπρος-πίσω κινήσεις. Μην αλλάζετε διαρκώς κατευθύνσεις καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργείτε extra ζάρες και επομένως θα χρειάζεται να ξαναπερνάτε πάλι το ρούχο με το σίδερο. Αυτό τι σημαίνει; Διπλός χρόνος. Το θέλετε; Δεν το θέλετε!
- Μη διπλώνετε κατευθείαν τα ρούχα σας με το που τα σιδερώνετε, καθώς οι ζεστές ίνες τείνουν να τσακίζουν εύκολα. Σιγουρευτείτε πρώτα πως έχουν κρυώσει και έπειτα τακτοποιήστε τα. Με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστεί να το σιδερώσετε ξανά όταν θα επιλέξετε να τα φορέσετε.

Διαβάστε ακόμα

Τσιμπήματα τέλος:Tips για να διώξετε τα κουνούπια... μακριά!

Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε τα σεντόνια και τα μαξιλάρια μας;